Küçükçekmece’de vahşet! Sokak köpeği göle atılarak öldürüldü

Küçükçekmece’de vahşet! Sokak köpeği göle atılarak öldürüldü

Küçükçekmece'de bir sokak köpeği kıyıya bağlanıp göle atılarak öldürüldü. Sabah saatlerinde Küçükçekmece Gölü kenarında gezintiye çıkan vatandaşlar gölde kıyıya bağlı bir şekilde ölü bir köpek gördü.

Sabah saatlerinde Küçükçekmece Gölü kenarında gezintiye çıkan vatandaşlar gölde kıyıya bağlı bir şekilde ölü bir köpek gördü. Köpeğin kıyıya bağlanıp göle atılarak öldürüldüğü iddia edilirken, köpeği gölden çıkarmaya çalışan bir kadın, köpeğin zaman zaman besledikleri köpek olduğunu fark etti, gözyaşlarına boğuldu. Bir süre uğraşan kadın köpeği gölden çıkaramayınca durumu hemen belediye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Küçükçekmece Belediyesi'ne bağlı ekipler gölde bağlı bir şekilde bulunan köpeği çıkartmak için çalışma başlattı. Uzun uğraşlar sonucu köpek bulunduğu yerden çıkarıldı. Köpeğin bu halini gören vatandaşlar duruma isyan ederken köpeğe bunu yapan kişi ya da kişilerin yakalanmasını istedi.

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum