Sanayideki ‘uçan Araba’ Görenleri Şaşırtıyor

Sanayideki ‘uçan Araba’ Görenleri Şaşırtıyor

Karadenizli kaporta ustası işlerini artırmak için "arabayı uçurdu', çatıdaki araç ilgi odağı oldu.

Karadenizli kaporta ustası işlerini artırmak için "arabayı uçurdu', çatıdaki araç ilgi odağı oldu.

Sinop sanayinde "Lazoğlu" diye tanınan oto kaporta ve boya servisi sahibi Hakkı Günaydın, reklam için ilginç bir yöntem seçti. Dükkanının çatısına 1987 model bir otomobil monte eden Günaydın, müşterilerin ilgisini çekmeyi başardı. Yerden yaklaşık 10 metre yükseklikte olan otomobil "uçan araba" diye nam saldı. Görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Hakkı Günaydın, "Bu aracı hurdadan aldık. Güzelce onardık. Kaportasını boyasını yaptık. Aklımıza böyle bir fikir geldi. Bunu çatıya koymaya karar verdik. Çatıda da güzel bir reklam oldu. Gelenler şaşırıyor. Çocuklar gördükleri zaman "a uçan araba" diye daha çok ilgilerini çekiyor. İsmimiz de Lazoğlu. Lazların fikirleri zaten değişik değişik oluyor. Kimisi ağacın üstüne ev yapıyor kimisi çatıya araba koyuyor. Biz de böyle bir fikir yaptık. Her sene ayrı ayrı renge boyuyoruz. Bu senenin rengi kırmızı, seneye de yeşil yapacağız" dedi.

Sanayideki ‘uçan Araba’ Görenleri Şaşırtıyor

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.