Şanlıurfa’da Rehine Krizi

Şanlıurfa’da Rehine Krizi

Şanlıurfa'da kayınbiraderleri tarafından rehin alınan 2 kadın, özel harekat polislerinin düzenlediği operasyonla kurtarıldı.

Şanlıurfa'da kayınbiraderleri tarafından rehin alınan 2 kadın, özel harekat polislerinin düzenlediği operasyonla kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Eyüp Nebi Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre psikolojik problemleri olan ve ismi öğrenilemeyen bir şahıs, bıçakla 2 yengesini evde rehin aldı. Olay nedeniyle bölgeye çok sayıda özel harekat polisi, itfaiye ve sağlık görevlisi sevk edildi. Mahalleye giden polis ekipleri, çevrede önlem alarak rehin alınan kadınları kurtarmak için operasyon düğmesine bastı. Binanın içerisine giren özel harekat polisleri, zanlıyı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Büyük bir korku ve panik yaşayan kadınlara ambulansta müdahale edildi. Kapıya yanaştırılan polis aracına bindirilen zanlı, yoğun güvenlik önlemleri arasında karakola götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Şanlıurfa’da Rehine Krizi

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.