Vakıfbank Milyonlarca Kişiyi İlgilendiren Açıklamayı Yaptı! Yeni Dönemi Resmen Başlattı...

Vakıfbank Milyonlarca Kişiyi İlgilendiren Açıklamayı Yaptı! Yeni Dönemi Resmen Başlattı...

Kamu bankası Vakıfbank, herkesi ilgilendiren kararı açıkladı. Bir ilkin gerçekleşeceği yeni dönemde Vakıfbank yeni adıma imza attı... Vakıfbank, işitme engelliler için bankacılık işlemlerini kolaylaştıracak hizmeti hayat geçirdi. İşitme zorluğu ya da yokluğu yaşayan herkes Vakıfbank’ı rahatlıkla kullanabilecek. İşte detaylar...

İşitme Engelliler Her Türlü Bankacılık İşlemini Yapabilecekler

Vakıfbank yeni hayata geçirdiği bu projede işitme engelliler için bankacılık işlemlerini gerçekleştirecek. Yeni uygulama ile işitme engelliler günlük para transfer limitini arttırma, hesap işlem türü güncelleme gibi işlemleri artık yapabilecekler.

vakifbank-resmen-duyurdu-odeme-4845235-2.jpeg

İşaret Dili ile Yeni Dönem Başlıyor

Vakıfbank işitme engelli müşterileri için çağrı merkezinde işaret diliyle hizmet dönemine başlıyor. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre engel bilgisi kayıtlı olan müşteriler görüntülü çağrı merkezine bağlanarak işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Böylelikle işitme engeli olan müşteriler işlemlerini kendi başlarına yapabilecekler.

Sistemde engel kaydı bulunmayan müşteriler ise Canlı Destek’e bağlanarak işaret dili hizmeti alabilecekler. Böylelikle kayıtlarını yaptırdıktan sonra görüntülü çağrı merkezine bağlanarak işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Söz konusu bu yeni uygulama ile işitme engelli vatandaşlar artık günlük para transferi limiti arttırma, hesap işlem türü güncelleme gibi işlemleri yapabilecekler.

vb-anindakredi-detaytepe.jpg

Sürecin En Önemli Yardımcısı Dijital Altyapı

Yeni uygulamaya yönelik açıklamalarına yer verilen Vakıfbank Dijital Bankacılık Müşteri Deneyimi ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ferkan Merdan,

“Dijitalleşme konusunda ilklere imza atan Vakıfbank’ta bu dönüşümü her zaman her kesimin yanında olma çabamızla bir bütün olarak görüyoruz. İşitme engelli müşterilerimiz için hayata geçirdiğimiz bu uygulama, kapsamlı engelsiz bankacılık yaklaşımımızın adımlarından yalnızca biri. Çalışanlarımıza kapsamlı işaret dili eğitimi veriyor, şubelerimizden ATM’lerimize, dijital bankacılıktan POS cihazlarımıza müşterilerimize temas ettiğimiz her noktada engellilerin ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler geliştirmek için çalışıyoruz. Bu süreçteki en önemli yardımcımız ise güçlü altyapımız.”

İlginizi çekebilir...

Hem Kamu Hem Özel! Aidat Almayacaklar

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.