Ziraat Bankası’nda Güvenlik Görevlisini Bıçaklayıp Parayı Çaldı!

Ziraat Bankası’nda Güvenlik Görevlisini Bıçaklayıp Parayı Çaldı!

İstanbul Eyüpsultan Ziraat Bankası şubesine soygun şoku! İstanbul Eyüpsultan şubesine giren şüpheli şahıs güvenlik görevlisine biber gazı sıktı. Daha sonra masa üzerindeki parayı alıp kaçmaya başladı...

Eyüpsultan Rami Mahallesi Reşadiye Caddesi üzerindeki Ziraat Bankası şubesine dün saat 12.00 sıralarında bir müşteri girdi. Müşteri gibi bankaya giriş yapan Ertuğrul T. bir süre bekledikten sonra bankanın güvenlik görevlisine biber gazı sıktı. Daha sonra güvenlik görevlisini bıçaklayarak etkisiz hale getirdi.

O sırada panik yaratan saldırgan gişedeki parayı alıp kayıplara karıştı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri yaralı haldeki güvenlik görevlisine gereken müdahaleyi yaptı. Daha sonra polis de kamera ve olay yeri inceleme ekipleriyle saldırganın kimliğini tespit etmek üzere çalışmalara başladı.

Ekipler kaçan şahsın kimliğini bulmaya çalışırken yaralı güvenlik Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma hala devam ediyor. Öte yandan saldırganın bankaya giriş görüntüleri güvenlik kamerası tarafından kaydedildiği için yakın zamanda bulunacağı düşünülüyor.

 

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.