Engellilerin Sorunları Masaya Yatırıldı

Engellilerin Sorunları Masaya Yatırıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek için engelli dernekleriyle istişare toplantısı düzenledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek için engelli dernekleriyle istişare toplantısı düzenledi.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğü, engelli dernek temsilcileriyle bir araya geldi. Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, sorunlar ve çözümleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Belediyenin engelli derneklerinin ortak bir amaçla çalışmaları, karar alma ve uygulama süreçlerinin her alanda etkin bir şekilde teşvik edilmesi, belediye hizmetlerine erişimlerinin kolaylaştırılması ile yerel yönetim faaliyetlerine etkin katılımının sağlanması konuları istişare edildi.

Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğü, engelli vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek amacıyla belirli periyotlarla dernek temsilcileriyle bir araya gelmeye devam edecek.

Engellilerin Sorunları Masaya Yatırıldı

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.