Kütahya’da Millet Bahçesi İnşaatı Başladı

Kütahya’da Millet Bahçesi İnşaatı Başladı

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Evliya Çelebi Mahallesi'nde inşaatı başlayan Millet Bahçesi şantiyesini ziyaret etti.

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Evliya Çelebi Mahallesi'nde inşaatı başlayan Millet Bahçesi şantiyesini ziyaret etti. Başkan Işık, projenin bir yıl içinde tamamlanacağını söyledi.

Evliya Çelebi Mahallesi'nde inşaatı başlayan Millet Bahçesi proje alanını ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı. Başkan Işık, "Uzun zamandır özlemini çektiğimiz "Kütahya Millet Bahçesi" projemizin uygulamasının başladığı gün. Projemizin şehrimize kazandırılmasında emeği geçen tüm çalışanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımız, ilgili bürokratlarımız ile birlikte yüklenici firmamıza da teşekkür ediyorum. Kazısı yapılan alanda 277 araçlık kapalı otopark, açık otoparklarla birlikte toplam 700 araçlık otopark inşaatı başladı. Öncelikli olarak bunlar bitecek, ondan sonra da diğer üst yapıların yapımı gerçekleşecek. 1 yıl içerisinde şehrimize bu güzel mekanda, çok güzel projeyi kazandırmış olacağız. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kütahya’da Millet Bahçesi İnşaatı Başladı

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.