Narkotik Köpeği "oscar" İlgi Odağı Oldu

Narkotik Köpeği "oscar" İlgi Odağı Oldu

Adana'da narkotik polisi uyuşturucu madde ile mücadeleye yönelik vatandaşları bilgilendirmek için bir AVM'de nokta uygulaması yaptı.

Adana'da narkotik polisi uyuşturucu madde ile mücadeleye yönelik vatandaşları bilgilendirmek için bir AVM'de nokta uygulaması yaptı. Narkotik köpeği "Oscar" yoğun ilgi odağı oldu.

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında vatandaşı bilinçlendirmek amacıyla narko nokta etkinliği düzenlendi. Çok sayıda polisin görev aldığı etkinlikte motosikletli polisler ve eğitimli narkotik köpeği "Oscar" da yer aldı. Özellikle Oscar'ın yoğun ilgi gördüğü uygulamada vatandaşlara emniyet tarafından hazırlanan broşürler dağıtılarak, uyuşturucu ile mücadele konusunda uyarıldı. AVM'de yapılan uygulamada konuyla ilgili slayt gösterileri izletildi. Görevli polis memurları vatandaşları madde ile mücadele konusunda uyararak destek isterken, çocuklar ise Oscar ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Narkotik Köpeği

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.