İŞKUR Duyurdu: Vatandaş Evden Para Kazanabilir! İşte Paketleme İş İlanı Hakkında Derlediğimiz Bilgiler… Aylık 1.000 TL Kazanma Fırsatı!

İŞKUR Duyurdu: Vatandaş Evden Para Kazanabilir! İşte Paketleme İş İlanı Hakkında Derlediğimiz Bilgiler… Aylık 1.000 TL Kazanma Fırsatı!

İŞKUR pandemi sürecinde işsiz kalan veya çalışmaya ihtiyacı olan ve ekonomik sıkıntılar çeken vatandaşlarımıza biraz da olsa destek olmak adına fırsatlar sunmaya devam ediyor.

 Bu proje ile birlikte İŞKUR hem vatandaşların evde kalmasını sağlayarak Koronavirüs sürecinden uzak tutuyor hem de para kazanmaları için imkan sağlıyor. Aynı zamanda bu projenin ev kadınlarına da büyük bir destek olacağı düşünülüyor. Elbette evde iş yapabileceğiniz imkanlar tanıyan birçok işveren vardı ancak İŞKUR’un buna dahil olması hem bu iş alanlarına daha kolay ulaşma imkanını hem de güveni sağladı.

Evde paketleme işlemi, eve paketleriyle birlikte teslim edilen çorap, toka, kına vb. ürünlerin paketlenmesi ile olmakta. Yapılması gerekenler ise sadece bu teslim edilecek ürünleri firmanın istediği şekilde paketlemek ve istediği zamanda paketleme işlemini tamamlamak. Ürünlere zarar vermemeye özen gösterilmelidir.

Proje vatandaşlar için büyük kolaylık sağlamakta, yalnızca zaman ayırarak kendilerine ek gelir elde etme fırsatı sunmaktadır.

İŞKUR Paketleme İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vatandaş, paketleme işlerinin başvuru sürelerinin bittiğini unutmamalı ve bu başvuruları yakından takip etmelidir. Yapmanız gereken ise İŞKUR sitesinde yer alan iş fırsatlarını içeren sayfayı sık aralıklarla kontrol etmek.

İŞKUR’a kayıtlı değilseniz kaydolmanız gerekmektedir. Aynı zamanda isteyenler adreslerine en yakın şubelere giderek de kaydolabilirler. Kayıt yapmadan önce başvuru formu doldurmanız gerekiyor. Formu doldurduktan sonra vatandaşlara eğitim sertifika belgeleri verilecek ve ardından kayıt tamamlanmış olacak. Kayıt sırasında vatandaşlardan alınan iletişim bilgileri doğrultusunda sisteme kayıtlı iş olduğu zaman eşleşmeler yapılacak ve vatandaşlara bilgilendirme mesajı atılacaktır. Atılan mesaj karşısında işleri kabul edenler ise anlık olarak kazanca başlayabilecekler.

Vatandaş Aylık Ne Kadar Kazanacak?

İŞKUR üzerinden kayıtlarını tamamlayan vatandaşların ilk olarak iş ve meslek danışmalarından yardım alarak kaydolmaları gerekir. Bunun ardından;

  • Cetvel Seti Hazırlama,
  • Sabun,
  • Tel Toka,
  • Takı Tasarım,
  • Tırnak Kutulama,
  • Gömlek Yakası Dikme,
  • Peçete Halkası Yapma,
  • Davetiye Paketleme,

Vatandaşlar gün içerisinde ortalama olarak eğer el becerileri varsa 3 ya da 4 saat çalışarak aylık 1000 TL alabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.