KPSS şartsız devlet memuru olabilirsiniz! Şubat 2021 kamu personel alımı yapan kamu kurumları listesi burada…!

KPSS şartsız devlet memuru olabilirsiniz! Şubat 2021 kamu personel alımı yapan kamu kurumları listesi burada…!

Pandemi sürecine rağmen kamuda ya da devlet dairelerinde memur olarak veya kadrolu işçi olarak çalışmak isteyenler KPSS şartsız ve KPSS 60 puan şartlı ilanları takip etmeye devam ediyor. Şubat 2021 tarihinde hala sayısız kamu personeli alım ilanı yayımlanmaya devam ediyor.

KPSS şartsız devlet memuru olabilirsiniz! Şubat 2021 kamu personel alımı yapan kamu kurumları listesi burada…!

Pandemi sürecine rağmen kamuda ya da devlet dairelerinde memur olarak veya kadrolu işçi olarak çalışmak isteyenler KPSS şartsız ve KPSS 60 puan şartlı ilanları takip etmeye devam ediyor. Şubat 2021 tarihinde hala sayısız kamu personeli alım ilanı yayımlanmaya devam ediyor. Hangi kamu kurumlarının nasıl şartlar ile alım yaptığını merak edenler resmi web sitelerini takip ederek bilgi almaya çalışıyor. Sizler için Şubat 2021 kamu personel alımı yapan kamu kurumlarının listesini hazırladık! Hangi kurumlar ne zaman alım yapıyor? Başvuru şartları nelerdir? Başvurular nereden ve nasıl yapılmalıdır? Merak ettiğiniz tüm bu soruların ayrıntılı yanıtları haberimizde…!

Şubat 2021 kamu personel ve memur alımı yapan kurumlar!

Şubat 2021 kamu personel alımı ve akabinde memur alımı yapan çok sayıda kurumun resmi lanı mevcuttur. Bu ilanların tümüne tek bir adresten ulaşmak isteyenler için hepsini derledik. İşte alım yapan kamu Karumları listesi ve detayları;

  • KPSS 60 puan şartı ile 112 personel alımı: En az lise mezunu alım yapılacak. KPSS 60 puan alan ve lise mezunu olan kişiler hemen başvuruda bulunabilir.
  • KPSS şartı olmadan Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı:  119 kişilik bir alım yapılacak. Bu alım ilanının detaylarına göre adaylardan KPSS puanı talep edilmeyecek.
  • Adalet Bakanlığı Uzlaştırmacı alımı: Adalet Bakanlığı sınava tabi tutma şartıyla 5000 uzlaştırmacı alımı yapacağını Şubat ayı itibariyle duyurdu. İlgili sınav tarihi ise 9 mayıs 2021 olarak açıklandı.
  • KPSS şartsız olmadan Kızılay personel alımı: Kızılay KPSS şartı aramadan bu yıl da çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu.
  • BTK KPSS 70 puan şartıyla personel alımı:  Bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu tarafından da bu yıl çok sayıda personel alımı yapılacağına ilişkin ilgili iş ilanı yayımlandı. İlan detaylarına göre ise başvuracak adaylardan en az KPSS 70 puan şartı talep edilecek.

Şubat 2021 kamu personel ve memur alımı başvuru şartları

Şubat 2021 kamu personel alımı ve memur alımı yapan kurumlar tarafından talep edilen başvuru şartları farklılık gösteriyor. Kimi kurum sadece lise diplomasını yeterli görürken kimi kurum da istihdam edeceği personelin ilgili branşlardan 4 yıllık üniversite mezunu olmasını talep edebiliyor. Bunun yanı sıra kurumların talepleri arasında KPSS şartsız ya da KPSS 60 puan şartı da talep edilebiliyor.  Başvuruda bulunmak isteyen adaylar yukarıda listelediğimiz kamu kurumlarının resmi web sitelerini ziyaret edebilir. İlgili sitelerdeki duyurular ya da iş ilanları sayfasına tıklayarak tüm başvuru şartları ve detaylarına doğrudan ulaşabilirler. Yine ilgili ilan sayfasında başvuru son tarihi detaylarına da erişim sağlayabilirler.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.