İŞKUR, KPSS şartsız Vasıflı - Vasıfsız Personel işçi alımı yapılacak! İşte başvuru şartları ve detaylar

İŞKUR, KPSS şartsız Vasıflı - Vasıfsız Personel işçi alımı yapılacak! İşte başvuru şartları ve detaylar

KPSS şartsız personel, işçi alımı yapılacağına dair resmi duyuru yapıldı. Özellikle de pandemi sürecinde işsiz kalıp ciddi ekonomik sıkıntılar çeken vatandaşlar gelen müjdeli habere oldukça sevindi. Tamamen yetiştirilmek üzere ve Kpss şartı olmaksızın 150 bin kişi istihdam edileceği açıklandı.

KPSS şartsız personel, işçi alımı yapılacağına dair resmi duyuru yapıldı. Özellikle de pandemi sürecinde işsiz kalıp ciddi ekonomik sıkıntılar çeken vatandaşlar gelen müjdeli habere oldukça sevindi. Tamamen yetiştirilmek üzere ve Kpss şartı olmaksızın 150 bin kişi istihdam edileceği açıklandı. Ayakkabı sektörüne yapılacak olan bu alımlar hem ülke içi hem de ülke dışı ilanlardan meydana geliyor. Peki, kimler başvuruda bulunabilir? Başvuru şartları ve başvuru adresi nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar haberimizde!

 İhracatta Rekor Kırılıyor!

Dünyayı saran pandemi sürecinde en çok etkilenen sektörlerden biri de ayakkabı sektörü olarak dikkat çekti. Ancak temmuz ayında yasakların kaldırılması ve düğünlerin yeniden başlamasıyla beraber sektör sıcak bir ivme kazanmıştı. Eylül ayı itibariyle de okul döneminin başlaması sektörün yeniden canlanmasını sağladı. Son iki yıldır pandemiden kaynaklı ayakkabı ve benzeri ihtiyaçların ertelenmesi yasakların kalkmasıyla iç piyasada ciddi bir talep oluşmasına neden oldu. Şuan da son iki yılın zirvesini yaşmaya başlayan ayakkabı sektöründe istihdam edilmek üzere tam 150 bin işçi alımı yapılacak.

Pandemi süreci Avrupa2nın tedarik rotası da değişti. Çin en başta olmak üzere Avrupa’nın uzak ülkelerden tedarik ettiği ürünlerin aksaması ve aynı zamanda konteynır fiyatlarında ivmeli bir artış olması taleplerin Türkiye’ye kaymasına neden oldu. Hem daha cazip hem de daha kaliteli ürün arayışında olan Avrupa bu yıl Türkiye ile iş birliği yaparak ihracatının büyümesine katkıda bulundu. Ayakkabı sektörü bu yıl Eylül ayında 91 milyon dolarla aylık ihracat rekorunu kırarak ses getirdi.

Başvurular Nereye Yapılacak?

Ayakkabı sektöründe KPSS şartsız personel alımı ilanları çeşitli kaynaklarda yer alıyor. Her ilanın kaynağı farklı olduğu için başvuru adresleri de değişkenlik gösteriyor. Ancak İŞKUR personel alımı sayfasını ziyaret ederek ayakkabı sektörü ilanlarına göz atabilir ve hemen başvurunuzu aynı ekran üzerinden kolayca yapabilirsiniz. İşkur’un yanı sıra personel ilanları yayınlayan bazı özel sitelerde de ilan çeşitliliği görmeniz mümkündür.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.