Yarın Son Gün! Hemen Başvurun: İl Milli Eğitim Müdürlüğü Personel Alıyor! İŞKUR Üzerinden Yapılacak Başvurular İçin Koşullar Neler?

Yarın Son Gün! Hemen Başvurun: İl Milli Eğitim Müdürlüğü Personel Alıyor! İŞKUR Üzerinden Yapılacak Başvurular İçin Koşullar Neler?

İş sahibi olmak isteyen vatandaşlar için İŞKUR’dan önemli iş fırsatı geliyor. Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İŞKUR üzerinden yapılan başvurularla personel alımı yapacak. Harita ve inşaat mühendisi ilanı açan kurum için başvuru koşulları neler? Nerelerden başvuru yapılabilir? İşte tüm detaylar…

Kamu kurumları, İŞKUR üzerinden personel alımları yapmaya devam ediyor. Son olarak İŞKUR’da yayınlanan ilana göre, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne personel alımı yapılacak. Başvuran adaylardan uygun görülenler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde kadroya alınarak düzenli çalışacak şekilde istihdam edilecek. 

Harita ve İnşaat Mühendisi Alınacak

Yayınlanan ilanda harita mühendisi ve inşaat mühendisi aranıyor. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanda Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bir harita mühendisi ve bir de inşaat mühendisi olarak toplamda 2 tane personel alınacak. Başvurular ise internet üzerinden, İŞKUR merkezlerinden veya ALO 170 hattını arayarak gerçekleştirilebilecek.

İşte Başvuru Koşulları

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlara başvurmak için belli koşullar bulunuyor. Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne harita mühendisi olarak girmek isteyen kişilerin bu alanda lisans mezunu olması yeterli görülmektedir. Yayınlanan ilana göre, yalnızca bir tane harita mühendisi alınacak. 

Yayınlanan bir diğer ilanda ise inşaat mühendisi aranıyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yine aynı şekilde sadece bir kişi inşaat mühendisi olarak alınacak. İnşaat mühendisi personel alımı için aranan tek şart ise bu alanda lisans mezunu olunması.

17 Kasım 2020 Son Tarih

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne alınacak personel alımları için yarın, yani 17 Kasım 2020 son gün. Başvurular Türkiye İş Kurumu’nun sitesi üzerinden yapılabiliyor. İlanlar için internet sitesindeki sisteme e-devlet şifresi ile giriş yaparak başvuru gerçekleştirilebilecek. İnternet sitesinin yanı sıra İŞKUR merkezlerinde bire bir olarak veya ALO 170 hattını arayarak da başvurular yapılabiliyor. İŞKUR üzerinden Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü personel alım ilanlarına internetten başvuru yapmak isteyenler:

Harita mühendisi personel alımına başvurmak için buradan; https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005770469&isyeriTuru=Kamu&returnUrl=AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005770469&isyeriTuru=Kamu

İnşaat mühendisi personel alımına başvurmak için ise buradan; https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005770481&isyeriTuru=Kamu&returnUrl=AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005770481&isyeriTuru=Kamu

başvurularını gerçekleştirebilirler.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.