Akbank şubesine gitmeden 50 bin liraya kadar anında onaylı kredi başvurusu nasıl yapılır?

Akbank şubesine gitmeden 50 bin liraya kadar anında onaylı kredi başvurusu nasıl yapılır?

Gündeme hızlı giriş yapan Akbank, müşterileri için oturdukları yerden kredi başvurusu dönemini başlattı. Şubelere gitmeye gerek kalmadan 50 bin TL’ye kadar kredi veren Akbank, Kovid-19 önlemlerini de ihmal etmiyor. Sizler de şubeye gitmeden 50 bin TL anında kredi çekmek istiyorsanız bu haberimiz sizin için...

Kredi Notu Esas Alınarak Finansman Kullandırılıyor

Kamu ya da özel bankalar genellikle kredi kullandırırken müşterilerinin kredi notu gibi bilgilerini esas almaktadır. Kredi notu; kişinin kredi kartı ve kredi ödemelerini ne kadar düzgün yaptığına bağlı olarak belirlenen bir puan sistemidir. Bu puanlama sistemi kişinin bankalar nezdinde ne kadar güvenilir olduğunu ortaya koyar.

Akbank’da diğer bankalar gibi kredi notunu dikkate alarak müşterilerine kredi kullandırmaktadır. Akbank kredi kullanım kurallarına kredi notu 1200 puan ve üzeri olan müşteriler 50 bin TL online krediden faydalanabilmektedir.

akbank-mobil-yenilendi.jpg

Anında Kredi Onayı Veriyor

Akbank kapsamında çalışanlar online olarak 50 bin TL krediyi anında çekebilecekler. Üstelik şubeye gitmeye gerek kalmayan bu kredi türünde tüm belgeler online olarak yükleniyor. Bankanın kredi başvuru ekranı üzerinden yapılan tüm başvurularda onay anında gönderiliyor. Böylelikle vatandaşlar beklemeden kredilerinin onaylanıp onaylanmadığını anında öğrenebiliyorlar. Ayrıca onaylanan krediler müşterilerin hesaplarında direkt tanımlanıyor. Bu sayede bankaya gidip krediyi çekmeye gerek kalmadan tamamıyla temassız bir şekilde kredi kullanılabiliyor.

İpotek Gösterene 100 Bin TL’ye Kadar Limit Var

Akbank online kredisi kapsamında 60 aya kadar vade süresi sağlıyor. Üstelik müşteriler sorgusuz sualsiz tam 3 ay taksit erteleme imkanından da faydalanabiliyorlar. 50 bin TL kredinin yetersiz olduğu durumlarda ise gayrimenkul ya da araç ipoteği gösterilerek limit 100 bin TL’ye yükseltilebiliyor.

İlginizi çekebilir...

Bankalardan Faiz Depremi... Peş Peşe Açıkladılar...

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.