Halkbank kesenin ağzını açtı! Faizsiz, kefilsiz, masrafsız kredi paketi Taksitler 3 ayda 1 ödenecek

Halkbank kesenin ağzını açtı! Faizsiz, kefilsiz, masrafsız kredi paketi Taksitler 3 ayda 1 ödenecek

Halkbank esnaf ve sanatkarlara kredi destek paketini açıkladı. 120 ay vade ile kefilsiz, şartsız, masrafsız kredi paketi ile pandemi döneminde destek olmaya devam ediyor. İşte sadece esnaflar ve sanatkarların faydalandığı Halkbank faizsiz kefilsiz kredi paketi detayları sondakika7.com adresinde

Esnafların taşıt alması ve iş yeri açmasına kolaylık sağlayacak kredi Halkbank tarafından verilmektedir. Krediyle ilgili detaylar belli oldu!

Esnaf ve sanatkarlarımıza işyeri açmasına ve araç almasına yönelik ihtiyaçların karşılanmasına yönelik olarak 500.000 TL’ye kadar kredi verilmektedir. Kefilsiz, şartsız, masrafsız olarak sunulacak krediyle ilgili detaylar belli oldu.

Halkbank İşyeri Açma Kredisi

İşyeri açmak isteyen vatandaşın iş yeri açmasına kolaylık sağlamak amacıyla Halkbank tarafından 120 aya kadar vadeli kredi verilmektedir. İş yeri açmak isteyen kişiler, Halkbank’tan 500 Bin TL’ye kadar kredi alabilir.

Halkbank Taşıt Alma Kredisi

Esnaf ve sanatkarlar ticari faaliyetlerinde kullanılacak sıfır kilometre araç alabilmek için 84 aya kadar vadeli maksimum 500.000 TL kredi çekebilir. Çekilen kredilerde aylık ve 3 aylık ödeme seçenekleriyle kredi alabilirsiniz.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Halkbank kredisine başvuru yapmak için en yakın Halkbank şubesine gidebilir ve sizin ihtiyacınız olan krediyi, kefilsiz, şartsız kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum