Halkbank, Ziraat ve Vakıfbank herkese faizsiz 6 ay ertelemeli kredi vereceğini duyurdu..! İşte tüm detaylar…!

Halkbank, Ziraat ve Vakıfbank herkese faizsiz 6 ay ertelemeli kredi vereceğini duyurdu..! İşte tüm detaylar…!

Nihayet Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank tarafından faizsiz 6 ay ertelemeli kredi kampanyası sunulacağına ilişkin haber geldi. Haberi alan vatandaşlar ise hemen sunulan bu kredinin detaylarını araştırmaya başladı.

Halkbank, Ziraat ve Vakıfbank herkese faizsiz 6 ay ertelemeli kredi vereceğini duyurdu..! İşte tüm detaylar…!

Pandemi süreciyle beraber kamu bankaları başta olmak üzere pek çok özel banka da faizsiz kredi seçeneği sundu. Nitekim bu kredi fırsatı çok da uzun sürmedi. Acil nakite ihtiyacı olan vatandaşlar yeniden böyle bir kampanya sunulmasını bekliyordu. Nihayet Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank tarafından faizsiz 6 ay ertelemeli kredi kampanyası sunulacağına ilişkin haber geldi. Haberi alan vatandaşlar ise hemen sunulan bu kredinin detaylarını araştırmaya başladı. Kimler bu krediden faydalanabilir? Başvurular nereye ve nasıl yapılmalıdır? Merak ettiğiniz tüm bu soruların ayrıntılı yanıtları haberimizde sizlerle!

Faizsiz 6 ay ertelemeli kredi kimlere veriliyor?

Tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle pek çok vatandaş işsiz kalarak ekonomik sıkıntılar çekmeye başladı. Pandemi sürecinin devam etmesiyle bu ekonomik orunların hala tam anlamıyla ortadan kalkmadığı da görülüyor. Ülkemizde ekonomik çökmeye neden olmamak ve vatandaşları daha fazla zor durumda bırakmamak adına Mart 2020 itibariyle bankalar seferber olmuştu. Tüm vatandaşlara faizsiz koşulsuz ve şartsız kredi kampanyası sunularak bir nebze de olsa vatandaşlın ekonomik anlamda ferahlaması hedeflenmişti. O süre zarfında pek çok vatandaş bu kredi kampanyasından faydalanma fırsatı yakaladı.

Hala ihtiyaç sahibi olan, kirasını ve faturalarını ödemekte zorluk çeken vatandaşlar Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank tarafından gelecek yeni kredi haberini araştırıyor. Kamu bankalarından konuya istinaden beklenen müjdeli faizsiz 6 ay ertelemeli kredi kampanyası geldi. İlgili bankaların kendi müşterilerine özel olarak sunduğu bu kredi kampanyasından 10.000 TL’ye kadar kredi kullanabilirsiniz. Ayrıca 6 ay geri ödeme yapmadan 36 aya varan vade seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Peki, bu krediye nereden ve nasıl başvuru yapılır?

Faizsiz 6 ay ertelemeli kredi başvurusu nasıl yapılır?

Faizsiz 6 ay ertelemeli kredi haberini alan banka müşterileri başvuru için nasıl bir yol izlemelerini gerektiğini de sıklıkla araştırıyor. İlgili başvurunuzu banka şubelerine gitmeden internet şube üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Başvuru ekranında talep edilen tüm bilgileri eksiksiz ve doğru girmeniz talebinizin takibi açısından büyük önem taşıyor. Ekranda başvuracak kişiden talep edilen net bilgileri sıralamak gerekirse de;

  • Başvuran kişinin güncel telefon numarası
  • Başvuran kişiye ait T.C kimlik numarası
  • Çekmek istenilen kredi tutarı
  • Taksit ödeme tarihi
  • Hanedeki toplam belgelenebilir gelir miktarı
  • Medeni durum bilgisi
  • Hane içerisinde kaç yetişkin çocuk yaşadığına dair bilgiler

Faizsiz 6 ay ertelemeli kredi başvurusu için talep edilen bilgiler sadece bunlardır. Öte yandan kredinizin onay alması için kredi notunuzun da düşük olmaması ve ilgili bankanın müşterisi olmanız da aranan başvuru şartları arasında yer alıyor. Kredinizi hangi kamu bankasından çekmek istiyorsanız hemen internet ya da cep şubesine girerek başvuru adımlarını tamamlayabilirsiniz.

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum