Halkbank faizler düşünce 30 yaşını doldurmamış kadınlara özel "SIFIR" faizli 100.000 TL kredi musluklarını açtı

Halkbank faizler düşünce 30 yaşını doldurmamış kadınlara özel "SIFIR" faizli 100.000 TL kredi musluklarını açtı

Halkbank müjdeyi verdi! Kadınlara özel sıfır faizli destek kredisi herkesin yüzünü güldürmeye yetti. Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan tarafından verilen son dakika kredi müjdesi detayları yazımızda yer alıyor.

Halkbank  Güçlü Türkiye’nin Güçlü Kadınları için “Önce Halk, Sonra Bankayız” anlayışıyla hareket eden Halkbank olarak Türkiye ekonomisine verdiğimiz desteğin kapsamını genişletiyoruz. İlk defa iş kuracak ya da işini kurmuş Kadın Girişimcilerimizin finansmana erişimlerinin kolaylaştırılması, cesaretlendirilmesi ve teşvik edilmesi amacıyla “Kadın Girişimci Kredi” paketini hayata geçirdik. 

Halkbank müjdeyi verdi! Kadınlara özel sıfır faizli destek kredisi herkesin yüzünü güldürmeye yetti. Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan tarafından verilen son dakika kredi müjdesi detayları yazımızda yer alıyor.

Halkbank kredileri için yeniden harekete geçti. Hem esnafa hem de KOBİ’ye yönelik verdiği destek kredileriyle gündeme geldi. Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan 6 ay ertelemeli kredi çekilebileceğini anlattı. Hem kadınlara hem de kadın girişimcilere verilen kredi paketinde faizsiz kredi desteği sunulacağı ilan edildi.

Kredi özellikleri

  • KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni tamamlayan 30 yaşını doldurmamış girişimciler için azami kredi limiti 100 bin TL’dir. 
  • En az 1 yıllık ustalık belgesine sahip ve ilgili meslek kolunda son 1 yıl içinde işletme kuran girişimciler için azami kredi limiti 225 bin TL’dir.
  • Sıfır faizli esnaf kredisi kullanım imkânı sunulmaktadır.

Kimler Faydalanabilir?

  • “3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu” kapsamında, kredi başvuru tarihi itibarıyla en az 1 yıllık ustalık belgesine sahip olanlar.
  • Ustalık belgesiyle ilgili meslek kolunda, son 1 yıl içinde kendi adına işletme kurduğunu belgeleyen girişimci esnaf ve sanatkârlar.
  • Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni bitirenler.
  • KOSGEB tarafından onaylanan projelerini bankamıza sunan, kredi başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını tamamlamamış olan genç girişimci esnaf ve sanatkârlar.

Halkbank Faizsiz Kredi Veriyor!

Kadın girişimciler için 100 bin liraya kadar destek sunduğunu belirten Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan:

"Bu arada kadın girişimcilerimize pozitif ayrımcılık yaptığımızın da altını çizmek isterim. Örneğin ‘KOSGEB KOBİ Finansman Destek Paketi’ kapsamında sunulan azami limiti 50 bin lira olan girişimci kredisini, kadın girişimci olması durumunda 70 bin lira olarak sunuyoruz.

Kadın girişimcilerimiz ayrıca, Hazine ve Maliye Bakanlığı destekli sıfır faizli kredilerden de faydalanabilmektedir. Örneğin; genç kadın girişimci, esnaf ve sanatkarlarımız için 100 bin TL limitli;  en az 1 yıllık ustalık belgesine sahip kadın girişimci, esnaf ve sanatkarlarımız içinse 225 bin TL limitli, sıfır faizli kredi kullanma imkanı sunuyoruz" diyerek faizsiz kredi verileceğini açıkladı.

ff.jpg

Kadın Girişimcilere Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Halkbank tarafından kadın girişimcilere verilen faizsiz kredi için başvurular Halkbank şubeleri üzerinden yapılacaktır. Halkbank KOBİ Destek Müşteri Temsilcileri tarafından alınacak olan başvurular için gerekli değerlendirmelerden sonra girişimcilere sıfır faizli kredi imkanı sunulacaktır. Üreten kadınlar zirvesi adı altında oluşturulan finansman paketinde en düşük 50 Bin TL’den 225 Bin TL’ye kadar kredi verilecek ve verilen kredinin de sıfır faizli olacağı edinilen bilgiler arasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum