TEB, Akbank ve Denizbank Duyurdu: SMS Atarak Tam 40 Bin TL Kredi Kazanma İmkanı!

TEB, Akbank ve Denizbank Duyurdu: SMS Atarak Tam 40 Bin TL Kredi Kazanma İmkanı!

TEB, Akbank ve Denizbank milyonları krediye kavuşturacak kampanyayı başlattı! Milyonlarca kişi bu üç banka aracılığıyla SMS yoluyla kredi başvurusu yapabilecek. Tam 40 bin TL’ye kadar nakit finanse edilen bu krediye başvurular ise sadece SMS ile yapılacak? Peki Akbank, TEB ve Denizbank’a SMS ile kredi başvurusu nasıl yapılır? Krediden kimler faydalanabilir? İşte detaylar...

Kredi Notu Esas Alınacak

TEB, Akbank ve Denizbank tarafından başlatılan kredi kampanyasında tam 40 bin TL’ye kadar nakit, SMS aracılığıyla ihtiyacı olan vatandaşlara kullandırılacak. Normal şartlarda bankalar kredi kullandırmak için vatandaşların kredi notlarını esas almaktadır. Ortalama 1100 kredi puanı ve üzerine kredi kullandırılmaktadır. Ancak başlatılan SMS ile kredi kampanyasında kredi notunun 1300 puan üzerinde olması gerekmektedir. Mesaj aracılığıyla kredi başvurusu yapan vatandaşların kredi sicillerine de bakılmaktadır. Bankalar ile arası iyi olan, kredi kartı ve kredilerini düzenli ödeyen vatandaşlar SMS ile 5 dakikada kredi onayı alıp anında hesaplarından kredi kullanabilecekler.

TEB Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

TEB bankasından kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşların 40 bin TL ihtiyaç kredisinden faydalanabilmesi için SMS ile bilgilerini iletmesi gerekmektedir. Bankanın müşterisi olmaksızın başvuru yapılabilecek bu kredide vatandaşlar TC kimlik numaralarını 4466’e göndererek krediye başvuru yapabilecekler. Mesaj gönderildikten sonra 5 dakika içerisinde gelen onaya göre vatandaşlar tam 36 ay vade imkanı ile kredilerini kullanabilecekler.

Akbank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank bankası üzerinden SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar; kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını 4425’e göndermeliler. Onayın yine ortalama 5 dakika içerisinde gönderildiği kredide 36 aya kadar vade imkanı uygulanacak. Üstelik düşük faiz oranları ile aylık eşit taksitli olarak geri ödeme yapabilecekler.

Denizbank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Denizbank üzerinden kredi kullanmak isteyen vatandaşlar yine 40 bin TL’yi 36 ay vade ile çekebilecekler. Kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasının 3280 numarasına gönderilmesi ile kredi başvurusu yapılabilecek. Ev hanımı, çalışanlar, emekli vatandaşlar, öğrenciler ya da işe yeni başlayanlar bu krediden faydalanabilecekler. SMS ile onay alan vatandaşlar kimlik belgeleri ile bankalar üzerinden krediyi kullanabilecekler.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum