Yapı Kredi, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve QNB Finansbank Düşük Faizli Kredi Verecek

Yapı Kredi, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve QNB Finansbank Düşük Faizli Kredi Verecek

Baharda evini yenilemek isteyenlere özel yeni bir kampanya daha duyuruldu! Ziraat Bankası, Yapı Kredi, Vakıfbank ve QNB Finansbank bahar kampanyası yayımladı. Evini yenilemek isteyenlere özel kredi seçenekleri vatandaşları bekliyor. İşte baharda evini yenilemek isteyenler için araştırdığımız kredi kampanyaları ve detaylar...

Baharda evini yenilemek isteyen vatandaşlara müjdeli haber geldi. Bankalar uygun faiz oranları ile kredi kampanyalarını duyurmaya başladı. Farklı bankaların kampanyalarını incelediğimiz bu haberimizde; QNB Finansbank, ING Bank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank en düşük faizli kredileri veren bankalar oldu. Peki evini yenilemek ve ev eşyası almak isteyenlere özel ihtiyaç kredilerinin detayları neler? Faiz oranları ne kadar?

Vakıfbank’tan 36 Ay Vade Kolaylığı

Kamu bankası olarak hizmet vermeye devam eden Vakıfbank, tüm ihtiyaçlar için 36 aya varan vade seçeneklerini sunuyor. 50 bin TL’ye kadar krediyi aylık yüzde 1.42 faiz oranı ile kullandırıyor. Üstelik kamu çalışanları, özel sektör çalışanları ve emekliler bu krediden faydalanabiliyor. Krediye başvurular ise Vakıfbank şubeleri, telefon bankacılığı ve SMS bankacılığı ile yapılabiliyor.

Kredinin geri ödemeleri ise vatandaşın belirlediği şekilde planlanıyor;

  • Aylık artan taksitli,
  • Aylık azalan taksitli,
  • 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli,
  • 3 ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ödemeli,
  • Değişken taksitli.

QNB Finansbank ile Hazır Kredinizi Hemen Kullanın

QNB Finansbank’ın müşterilerine sunmuş olduğu hazır kredi ile kredinizi anında kullanmaya başlayabilirsiniz. Şubeye dahi gitmeden tek bir başvuru ile hazır kredinizi hesabınızda tanımlayabilirsiniz.

Ziraat Bankası ile İhtiyaçlarınızı Anında Alın

Bahar aylarına özel başlatılan Ziraat Bankası kredi kampanyasında 20 bin TL’ye kadar krediyi aylık yüzde 1.54 faiz oranı ile kullanabilirsiniz. Dilediğiniz beyaz eşya ya da ev eşyasını alabileceğiniz bu kredide 36 ay vade seçeneği ile kolay geri ödeme yapabilirsiniz.

Yapı Kredi’den Önce Al, Sonra Böl Kredisi

%100 onaylı önce al sonra böl kredisi ile alışverişinizi rahatlıkla tamamlayın. Yapı Kredi tarafından kullandırılan bu kredide %100 onaylı, çok düşük faiz ve masraflı kredinizi anında çekebilirsiniz. Üstelik tüm peşin alışverişlerinizi taksitlendirme imkanını da aldıktan sonra sağlıyor. Sizler de ihtiyaçlarınızı ertelemek istemiyorsanız, Yapı Kredi’nin sunduğu bu çözümden faydalanabilirsiniz. Yapı Kredi üye iş yerlerinden yapacağınız alışverişleri daha sonra şubeyi ziyaret ederek taksitlendirebilirsiniz. Dilerseniz yine Yapı Kredi şubelerinden kartınıza ihtiyacınız olan miktarı tanımlayabilirsiniz. Böylelikle alışveriş kartınıza limiti yükleyerek hızlı bir şekilde tüm ihtiyaçlarınızı satın alabilirsiniz. 10 bin TL’ye kadar kredilerde sadece yüzde 2.13 faiz oranı ile ihtiyaçlarınızı ertelemeden görebilirsiniz.

İlginizi çekebilir...

Ne Zaman Emekli Olurum? Kaç Yaşında Emekli Olabilirim? İşte Hesaplama Formülü

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.