Ziraat bankası yüzde 0 faiz ve 60 ay vade ile 100 bin TL kredi destek paketi hazırladı

Ziraat bankası yüzde 0 faiz ve 60 ay vade ile 100 bin TL kredi destek paketi hazırladı

Ziraat Bankası’ndan şok kredi kampanyası! 0 faiz ve 5 yıl vadeli 100 Bin TL kredi fırsatını kaçırmayın..! Kredi seçeneklerinde 5 yıla varan vade seçeneği sunacağını duyuran banka ihtiyacı olan tüm vatandaşları heyecanlandırdı. Haberi alan vatandaşlar kredinin detaylarını merak ediyor. 5 yıl vadeli kredi kimler için? Kredi şartları nelerdir?

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası sürekli yeni kredi destek paketleri sunmaya devam ediyor. Özellikle de pandemi sürecinde çeşitli faizsiz kredi imkanları sunarak ihtiyacı olan vatandaş ve esnafların faydalanmasını sağlamıştı. Bu kez her zamankinden farklı bir kampanya sunarak milyonları ilgilendiren açıklamayı yaptı. Kredi seçeneklerinde 5 yıla varan vade seçeneği sunacağını duyuran banka ihtiyacı olan tüm vatandaşları heyecanlandırdı. Haberi alan vatandaşlar kredinin detaylarını merak ediyor. 5 yıl vadeli kredi kimler için? Kredi şartları nelerdir? Kredi alt ve üst limiti nedir? Tüm bu sorularınızın yanıtları haberimizde sizlerle!

Ziraat bankası yönetiminden açıklama geldi!

 Ziraat bankası Finansal Yönetim Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru ilgili kredi hakkında açıklamalarda bulundu. Kuru öncelikle sürdürülebilir ihracat çalışmalarına büyük katkıda bulunduklarını ifade etti. Açıklamasına ise şu sözlerle devam etti;

‘’Pandemi gibi zorlu bir süreçte büyük bir çalışmaya imza attık. Bu çalışmamızda 600 milyon dolar sürdürülebilir euroband ihracını başarıyla tamamladık. Bu durum Türkiye ekonomisine olan güvenin kanıtıdır.  İlgili çalışma için 5 yıl vade seçeneği sunduk.’’ Dedi.

Ziraat bankası kredi seçenekleri

Öte yandan Ziraat Bankası’nın vatandaşlara yönelik sunduğu krediler de oldukça dikkat çekiyor. Taşıt konut ve ihtiyaç kredilerinde diğer bankalara oranla daha düşük faiz ikanı sunarken aynı zamanda uzun vade seçenekleri de sunuyor. Bankanın müşterileri ise güncel ihtiyaç kredisi ve diğer kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. Faizsiz kredi paketleri ise en çok tercih edilen seçenekler arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum