Çatı Katı Aşk dizisinin Şirin karakteri izleyicinin tam notunu aldı!

Çatı Katı Aşk dizisinin Şirin karakteri izleyicinin tam notunu aldı!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çatı Katı Aşk, Şirin karakteri ile çok konuşuluyor. Ünlü oyuncu Selin Şekerci, herkes tarafından araştırılmaya başlandı!

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Çatı Katı Aşk her hafta ekranlara gelmeye devam ediyor. Çatı Katı Aşk her Cumartesi akşamı seyircisi ile buluşuyor. Hız kesmeden devam eden dizide son günlerde büyük bir sorun yaşanmıştı. Çatı Katı Aşk dizisinde başrol oyuncularının uyumsuzluğu tüm sosyal medya aleminin diline düşmüştü. Ayşen karakterini canlandıran Ezgi Şenler’in rol arkadaşı Furkan Andıç ile birlikte rol yapamadığı ve uygun olmadıkları büyük bir silsile şeklinde büyümüştü.

Çatı Katı Aşk dizisinde rüzgarlar esti!

Ezgi Şenler ile Furkan Andıç konusunda toplantılar yapan yapım ekibi, Ayşen karakterinin diziye veda etmesi gerektiğine karar verdi. Ezgi Şenler ile yollarını ayıran yapım ekibi onun yerine Selin Şekerci ile anlaştı. Daha önce Furkan Andıç ile birlikte rol alan ve çok sevilen Selin Şekerci, yeniden ekranlarda boy göstermeye başladı. Kanal D ekranlarının reyting rekorları kırması beklenen dizisi, Selin Şekerci ile devam edecek. Çatı Katı Aşk dizisi her Cumartesi akşamı saat 20:00’de ekranlara gelecek.

Selin Şekerci kimdir?

Güzeller güzeli Selin Şekerci, Çatı Katı Aşk dizisine Şirin karakterini canlandırmak üzere girdi. Selin Şekerci, 1989 yılında İzmir’de hayata gözlerini açtı. İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olduktan sonra film dünyasına adımını attı. 31 yaşında olan güzel oyuncu Kavak Yelleri, Kızım, Ay Büyürken Uyuyamam, Acı Aşk, Kaçak Gelinler, Çoban Yıldızı, Melekler Korusun ve İzmir Çetesi projelerinde boy gösterdi.

Şirin kimdir?

Selin Şekerci dizide Şirin karakterini canlandıracak. Yasemin’in amcasının kızı olarak diziye giren Şirin, ketum ve cesur bir kadını canlandıracak. Şirin, kuşkucu bir yapıdadır çünkü kimseye hemen güvenmez. Uzun bir süre karşısındaki insanın analizini yapar ve duygularını kimse kolay kolay anlamaz. Hisleri çok kuvvetlidir ve çok iyi inceleme yapar. Şirin mahalleye geldikten sonra ortalığı yıkar geçer.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.