Doğduğun Ev Kaderindir dizisine yeni bir isim dahil oldu. Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Teoman Kumbaracıbaşı dahil oldu!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine yeni bir isim dahil oldu. Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Teoman Kumbaracıbaşı dahil oldu!

TV8 ekranlarının beğenilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, yeni bölümleri ile izleyicinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni bir ismin ekibe dahil olduğunu duyurdu. Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Teoman Kumbaracıbaşı dahil oldu.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni sezonuna çok kısa bir süre önce başladı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni sezonu ile ekranlara döndükten sonra büyük ses getirdi. TV8 kanalının beğenilen dizisi tüm hızı ile devam ediyor. TV8 kanalının sevilen dizisine yeni bir isim sürpriz olarak katıldı. Yeni bir ismin diziye katılması izleyiciyi heyecanlandırdı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine yeni bir isim ekleniyor!

Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir yeni sezonunda çok güzel sahneler sergiledi. Başrollerin yanı sıra birçok başarılı oyuncu kadrosu ile bölümlerine devam etmiştir. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümlerinde sürpriz bir ismin dahil olduğu öğrenildi. Tüm gözler bu ismin kim olduğuna çevrildi. Dizi yapımcıları yeni ismi hemen açıkladı.

TV8 ekranlarının beğenilen Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Teoman Kumbaracıbaşı sürprizi!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Teoman Kumbaracıbaşı dahil oldu. Teoman Kumbaracıbaşı, Burhan karakteri ile dizide boy gösterecek. TV8 ekranlarının reyting birincisi olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni ismi herkesi merakta bıraktı.

Burhan karakteri ekranlara damga vuracak!

Müjgan ve Mehdi, babalarının baş düşmanı ve katili olan Veysi’nin oğlu Burhan ile karşılaşmak zorunda kalır. Yıllar sonra mahalleye geri dönen Burhan, intikam almak ister. Burhan’ın geri dönüşü ve aşkı akıllarda soru işaretleri oluşturur. Büyük bir hikayesi olan Burhan, ekranlara heyecan katacak.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ne zaman ekranlarda olacak?

Doğduğun Ev Kaderindir her Çarşamba akşamı TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi her hafta yayınlandığı bölüm ile reyting puanlarını zorlamaya devam ediyor.

Dizinin konusu çok beğeniliyor!

Ekranların sevilen Türk yapımı dram dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, ilk günden bu yana çok seviliyor ve izlenme rekorları kırıyor. Mehdi ve Zeynep, çocukluktan beri acılar çekmiş iki insandır. Zaman geçse de çabaları hiç bitmez. Zeynep ve Mehdi yıllar sonra birlikte olur ve acıları ile birlikte mücadele etmeye çalışırlar. Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenilmiş olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi her hafta yeni bir maceraya yelken açıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.