Hercai 44. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?

Hercai 44. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Hercai, 43. bölümü ile ekranlara gelmişti. Hercai dizisinin 44. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hercai dizisi Mia Yapım imzası olan ve ATV ekranlarında yayınlanmaya başlanan bir dizidir. Hercai 43 bölümdür ekranlara gelen romantik bir dizi olmuştur. Hem romantik hem de dram içeriği ile ekranlara gelen Hercai dizisi 15 Mart 2019 tarihinden beri izleyicisi ile buluşmaya devam etmektedir. Barış Yöş’ün yönettiği muhteşem dizi tüm izleyicilerden tam not almıştır ve reyting rekorları kırmaya devam etmiştir. Pandemi süreci nedeniyle erken sezon finali yapan dizi, tüm hızı ile çekimlerine devam etmektedir.

Hercai dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Ebru Şahin
Akın Akınözü
Ayda Aksel
Duygu Yetis
Serhat Tutumluer
Serdar Özer
Gülçin Santırcıoğlu
Güven Hokna

Hercai dizisinin konusu nedir?

Hercai dizisi, yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran ve güçlü Şadoğulları ailesinin torunu olan Reyyan’ın aşkını anlatan bir dizidir. Dizi başında Miran sadece intikam almak için Reyyan için evlenir ancak zamanla ona aşık olduğunun ve onsuz yapamayacağının farkına varır. Araya onlarca düşman girse de Miran ve Reyyan yine birbirlerini bulur ve aşklarını yaşarlar.

Hercai dizisinin son bölümünde neler yaşandı?

Reyyan, Miran ile arasına hiçbir sırrın girmesini istemez. Reyyan’a yakın olmaya çalışan Aslan, her fırsatta hamle yapar ve bu hareketleri Reyyan’ı çok tedirgin eder. Reyyan tüm içindekilerini Miran’a anlatmak ister. Miran, Aslan’a karşı tuhaf bir şüphe duyar ve şüphelerinde haklı olduğu kısa bir süre sonra ortaya çıkar.

Hercai 44. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Hercai dizisinin 43. bölümü büyük beğeni topladı. Hercai dizisinin son bölümünde adeta nefesler tutuldu. Mehmet Aslanbey’in ölümü herkesi derinden sarstı. Hercai dizisinin 44. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizi yapımcıları birkaç güne yeni bölüm fragmanını yayınlayacaklarını izleyiciye duyurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.