Menajerimi Ara dizisine bir yeni oyuncu iki konuk oyuncu geliyor!

Menajerimi Ara dizisine bir yeni oyuncu iki konuk oyuncu geliyor!

Star TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Menajerimi Ara, yeni isimler ile yoluna devam ediyor. Diziye katılan isimler herkesin dikkatini çekti!

Menajerimi Ara dizisi her hafta ekranlara gelen ve çok sevilen dizidir. Her bölümü ile ayrı bir macera yaşatan Menajerimi Ara dizisi yeni bölüm fragmanı ile sürpriz yaşattı. Dizinin yeni bölüm fragmanında sürpriz bir ismin kadroya katıldığı öğrenildi. Menajerimi Ara dizisine katılan yeni isim izleyiciyi çok sevindirdi.

Menajerimi Ara dizisine yeni bir isim dahil oluyor!

Menajerimi Ara dizisine yakışıklı oyuncu Burak Tozkoparan dahil olacak. Ünlü oyuncu Emir karakteri ile ekranların başına gelecek. Dizinin kadrosuna dahil olan Burak Tozkaparan isminin yanı sıra iki isim de konuk oyuncu olarak gelecek. İlkin Tüfekçi ve Ali Yoğurtçuoğlu dizinin bu bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacaklar. Menajerimi Ara dizisinin yeni oyuncusu bu akşam ekranlarda boy gösterecek.

Menajerimi Ara dizisinin konusu nedir?

Menajerimi Ara dizisi bir ajanstaki 4 menajerin başından geçen komedi ve entrika dolu hayatlarını anlatmaktadır. Menajerlerin birbirleri ile rakip olma ve kariyerlerini savunmasını konu edinen dizi her hafta ekranlara gelmeye devam ediyor.

Menajerimi Ara oyuncuları kimlerdir?

  • Canan Ergüder
  • Barış Falay
  • Fatih Artman
  • Ahsen Eroğlu
  • Deniz Can Aktaş
  • Ayşenil Şamlıoğlu

Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Dicle ve Kıraç sırlarını saklamaya devam ederken işler yolunda gitmez. Beren, Kıraç ve Dicle’nin sakladığını öğrenir. Beren babasını kaybetme korkusu ile burun buruna gelecek. Diğer yandan Nejat ve Feris romantik bir şekilde yakınlaşır. Dizinin fragmanında yer alan düğün sahnesi izleyiciyi şaşırttı. Düğün sahnesi görenleri şok içine sürükledi. Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü 18 Ekim Pazar günü yani bugün Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. İzleyici bu akşam yeni bölümü bekliyor olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.