Star TV ekranlarının yeni dizisi Seni Çok Bekledim çok yakında ekranlarda olacak. Seni Çok Bekledim dizisi çekim çalışmalarına başladı!

Star TV ekranlarının yeni dizisi Seni Çok Bekledim çok yakında ekranlarda olacak. Seni Çok Bekledim dizisi çekim çalışmalarına başladı!

Özcan Deniz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yeni dizisine başladığının sinyalini verdi. Star TV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Seni Çok Bekledim çok yakında izleyicisi ile buluşacak. Seni Çok Bekledim dizisi Star TV izleyicilerinin beğenisine sunulacak.

Star TV ekranlarının yeni dizisi geliyor. Ekranlara sevilecek yeni bir dizi daha haberi geldi. Özcan Deniz dizisi olan Seni Çok Bekledim, yeni bölümleri ile ekranlara gelecek. Star TV ekranlarına yeni bir içerik geliyor. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun büyüleyici performansı ile dikkat çeken dizi çok yakında Star TV kanalında olacak.

Seni Çok Bekledim dizisi çok yakında geliyor!

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolü paylaştığı dizide muhteşem sahneler olacağı söyleniyor. Seni Çok Bekledim dizisi çok yakında ekranlarda olacak. Çekimleri başlayan dizinin oyuncuları setten paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Oyuncular paylaşımlar yaptıkça, takipçiler büyük merak içine düşmeye devam ediyor.

Star TV yeni dizisinin çekimlerine başladı!

Star TV ekranlarının yeni dizisi için çekimler başladı. Ekranların yeni dizisi Seni Çok Bekledim, çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Özcan Deniz, dizinin başladığını sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Seni Çok Bekledim dizisinin fragmanı henüz yayınlanmadı!

Dnz Film ve Skala Yapım firmalarının ortak bir şekilde ortaya koyacağı Seni Çok Bekledim dizisi çalışmaları devam ederken, yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Seni Çok Bekledim dizisinin tanıtımları ve afişi yayınlanmadı. Sadece konusunun ve oyuncuların belli olduğu dizi, çok yakında ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Seni Çok Bekledim dizisinin konusu nedir?

Kadir, ailesinden uzak yaşayan ve tek başına hayatına devam eden bir adamdır. Kariyeri iyidir ve iş hayatında problemsiz bir şekilde çalışmaktadır. Ayliz ise kendi ayakları üstünde duran, babasız büyüyen bir kızdır. Fotoğrafçılıkla uğraşmaktadır. Kadir ve Ayliz birbirlerinin hayatında olmayan iki insanken birdenbire hayatları kesişir. Birlikte mucizeler yaratan iki insanın inanılmaz hayatı seyircilere sunulacak.

Seni Çok Bekledim dizisinin oyuncuları kimler?

Yıldız Kültür, Mustafa Uğurlu, İlhan Şen, Caner Şahin, Lila Gürmen, Ali İpin, Türkü Turan, Durul Bazan, Şehsuvar Aktaş, Ahmet Mekin ve Selen Domaç gibi oyuncuları ile dikkat çeken Seni Çok Bekledim, çok yakında ekranlarda olacak. Başarılı isimlerin yer aldığı dizide birçok muhteşem sahne dikkat çekecek. Yeni dizi, yeni kanalında çok yakında ekranlara gelecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.