Afyonkarahisar Kanlıca Mahalle Muhtarı korona virüse yenik düştü

Geçtiğimiz günlerde Covid-19 testi pozitif çıkan Afyonkarahisar Kanlıca Mahalle Muhtarı Ahmet Karaali tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz günlerde Covid-19 testi pozitif çıkan Afyonkarahisar Kanlıca Mahalle Muhtarı Ahmet Karaali tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

5 Kasım tarihinde korona virüs belirtilerinden şüphelenerek hastaneye başvuran Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali ile eşine ve kızına yapılan korona virüs testi pozitif çıkmıştı. Evinde izole olduğu dönemde fenalaşan Karaali hastaneye kaldırıldı. Muhtar Karaali virüse karşı bir süredir verdiği savaşı kaybederek bu sabah hayatını kaybetti. Merhum Karaali bugün Kayıhan beldesinde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde merkeze bağlı Gebeceler beldesi İstiklal Mahalle Muhtarı Selami Ayvaz ile birlikte kentte virüsten hayatını kaybeden muhtar sayısı 2’ye yükseldi.

Kaynak: İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Afyonkarahisar’da engelli 4 bireye akülü araç hediye edildi
Gazlıgöl’de 112 acil sağlık istasyonu inşaatı devam ediyor
Afyonkarahisar’da semt pazarlarının günü değişti
Jandarmadan özel çocuklara ziyaret
Afyonkarahisar Kızılay Şube Başkanı istifa etti