Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Aydemir’i elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Romanya’da düzenlenen 12. Balkan Dağ Koşusu Şampiyonasında 6 bin metrede birinci olan AİÇÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencisi Mehmet Vefa Aydemir’i elde ettiği başarıdan dolayı kutladı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Romanya’da düzenlenen 12. Balkan Dağ Koşusu Şampiyonasında 6 bin metrede birinci olan AİÇÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencisi Mehmet Vefa Aydemir’i elde ettiği başarıdan dolayı kutladı.

Başarılı sporcu Aydemir’i BESYO Müdürü Prof. Dr. Gökhan Bayraktar ve antrenörü Ramazan Karagöz’ü makamında kabul eden Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Aydemir’i elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti.

Öğrencilerin katıldıkları uluslararası ve ulusal şampiyonalarda gösterdikleri performans ve kazandıkları başarılardan dolayı gurur duyduklarını belirten Prof. Dr. Karabulut, tüm imkânları ile öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Mehmet Vefa Aydemir, 24 Ekim’de gerçekleştirilen 12. Balkan Dağ Koşusu Şampiyonasından başarıyla döndü. Aydemir, Balkan Atletizm Birliği ülkelerinin katıldığı, Romanya’nın Poina Braşov kentinde düzenlenen 12. Balkan Dağ Koşusu Şampiyonası’nda 20 yaş altı erkeklerde 6 bin metrelik parkurda rakiplerini geride bırakarak altın madalyanın sahibi oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Başkan Sayan: “Gündemi değiştirmek için gizli bilgiyi sızdırdılar”
Başkan Sayan’dan Kılıçdaroğlu’na tepki
Milletvekili Çelebi’den Taşlıçay ilçesine 32 yataklı hastane müjdesi
Şampiyon Tenisçilerden Gençlik ve Spor İl Müdürü Cihan Demir’e ziyaret
Soğuk havalar nedeniyle dereler donmaya başladı