Silivri’de eski karısı ve eşini öldüren zanlı adliyeye sevk edildi

Silivri’de dün akşam eski karısı ve eşini öldüren zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Silivri Cumhuriyet Mahallesi’nde dün akşam Erdem D. isimli şahıs, eski karısı Tülay Sivil ve Mesut Sivil’i yaşadıkları evde öldürmüştü. Olayın ardından ifadesi alınan zanlının, Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi. Mesut ve Tülay Sivil’in cenazesinin ise Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemleri devam ediyor.

Silivri’de dün akşam eski karısı ve eşini öldüren zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Silivri Cumhuriyet Mahallesi’nde dün akşam Erdem D. isimli şahıs, eski karısı Tülay Sivil ve Mesut Sivil’i yaşadıkları evde öldürmüştü. Olayın ardından ifadesi alınan zanlının, Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi. Mesut ve Tülay Sivil’in cenazesinin ise Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemleri devam ediyor.

Kaynak: İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Polis İ̇ntiharları Sürüyor!
CHP’nin Cumhurbaşkanı adayını açıkladı
Özgür Özel'den İktidar Vurgusu
Erdoğan ve Yargıtay Başkanı'ndan yeni anayasa çağrısı
Erdoğan'dan öğretmen ataması açıklaması