Yüreğir’de Sokak Hayvanları Unutulmadı

Yüreğir Belediyesi, hafta sonu ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle beslenme ve barınma zorluğu yaşayan sokak hayvanlarını unutmadı.

Yüreğir Belediyesi, hafta sonu ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle beslenme ve barınma zorluğu yaşayan sokak hayvanlarını unutmadı. Belediye ekipleri tarafından ilçe genelinde kedi ve köpekler için mama dağıtıldı.

Salgının yayılmasını önlemek amacıyla hafta sonu ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle harekete geçen Yüreğir Belediyesi ekipleri yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için ilçede belirli bölgelere mama ve su takviyesi yaptı.

Vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya davet eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, "Yüreğir Belediyesi olarak her ay düzenli olarak hem derneklerimize hem gönüllü dostlarımıza kedi ve köpek maması dağıtıyoruz. Kısıtlama günlerinde de can dostlarımız bize emanet. Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında ekiplerimiz açlık tehlikesi ile karşı karşıya kalan sokak hayvanları için çalışmalarına devam etti. Vatandaşlarımızdan da özellikle böyle günlerde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmamalarını rica ediyorum" dedi.

IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Yks İ̇çin 2 Milyon 560 Bin Öğrenci Başvurdu
Pkk Tarafından Öldürülen Öğretmen Aybüke Yalçın Anıldı
Madleen (nun’un Gemisi) Gemisine İ̇srail Müdahale Etti!
Lgs Sınav Giriş Bilgileri Yayımlandı
Türk Yüzme Tarihinde Bir İ̇lk