Zonguldak ormanlarında sonbahar güzelliği

Zonguldak ormanlarında sonbaharın gelmesiyle eşsiz görüntüler oluştu.

Zonguldak ormanlarında sonbaharın gelmesiyle eşsiz görüntüler oluştu.

Zonguldak-Ankara karayolunda sonbahar mevsiminin gelmesiyle ağaçlardaki ve yerdeki yapraklar, renkli manzaralar oluşturdu. Kuruyunca sararan yaprakların yollara döküldüğü, eşsiz manzaraların ortaya çıktığı sonbaharda sarıya ve kırmızıya bürünen ormanlar, doyumsuz seyir zevki sunuyor.

Kara yolunu saran ağaçlardan dökülen yaprakların kapladığı yolda seyrin tadını çıkaran sürücüler ve doğaseverler; eşsiz manzarada dinlenmenin de keyfini yaşıyor. Ormanlar sonbaharda fotoğrafçılara ve doğaseverlere adeta görsel şölen sunuyor. Batı Karadeniz’in yer altı güzelliklerinin yanı sıra denizi ve doğal gaz keşifleriyle ön plana çıktığı Zonguldak, sonbaharla birlikte ormanlarıyla da adeta dikkat çekiyor.

Kaynak: İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Arı Polenin Faydaları Nelerdir?
Yks Son Dakika Yks’ya Şortla Gelen Kız
Tanıtım Yazısı - Backlink SEO Neden Önemli?
Karneler Alındı Tatil Başladı
Yks Öncesi Kaygı Tuzağına Düşmeyin!