Cam Tavanlar dizisi ne zaman başlıyor? Cam Tavanlar dizisinin oyuncuları ve konusu

Cam Tavanlar dizisi ne zaman başlıyor? Cam Tavanlar dizisinin oyuncuları kimlerdir? Cam Tavanlar dizisinin konusu nedir? Tüm soruların detayları haberimizde..

Yaz sezonunun yavaş yavaş gelmesiyle birlikte yeni diziler de görücüye çıkıyor. Ekranların yeni soluklu dizisi Cam Tavanlar kısa süre önce duyuruldu ve tüm detayları ortaya çıktı. Cam Tavanlar dizisinin oyuncuları, konusu ve ne zaman başlayacağı belli oldu. Dizi içerisinde yer alan yetenekli oyuncular sayesinde yaza damgasını vurmayı planlıyor. Uzun soluklu bir dizi serüveninden ziyade kısa ve daha akılda kalıcı, unutulmayan bir izlenim yaratmak isteniyor. İşte Cam Tavanlar dizisinin tüm detayları.. 

Cam Tavanlar dizisi ne zaman başlıyor? 

OJO Pictures firmasının yapımcılığını üstlendiği Cam Tavanlar dizisinin, Haziran ayı içerisinde ekranlara gelmesi planlanıyor. Set çalışmaları ve hazırlıkları bir süredir devam eden yapım, son hızla kaldığı yerden devam ediyor. Çalışmalar son sürat sürerken yeni bilgiler de ortaya çıkıyor. Yönetmen detayları da ortaya çıkan yapımın Fehmi Öztürk imzası yer alacak. 

Cam Tavanlar dizisinin konusu 

İlk fragmanın ortaya çıkışıyla birlikte ilk sahnede bir erkek ile bir kadının asansörde yer aldığı bir olay gerçekleşti. Cam Tavanlar dizisinde toplumda ve iş hayatında yer alan kadın hakları ve fırsat eşitsizliği için bir çağrıda bulunmak isteniyor. Bu konu üzerine senaryo yazılıyor ve çiziliyor. Dizide özellikle kadınların iş hayatında geçirdiği zorluklar yansıtılacak ve bunların üstesinden nasıl gelindiği konu alınacak.  

Cam Tavanlar dizisi oyuncu kadrosu 

Başrollerinde Kubilay Aka ve Bensu Soral’in yer aldığı Cam Tavanlar dizisinde Hatice Aslan, Ayten Soykök, Ahmet Melih Yılmaz gibi isimler yer alıyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi-Film Haberleri

Netflix'in popüler dizisi Sexyfy Konusu Nedir? 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?
Gönül Dağı Dizisinde Büyük Sürpriz: Eski Oyuncu Geri Dönüyor!
Fox TV'de yayınlanan Bambaşka Biri dizisinin konusu ne, Oyuncuları kimler? Hangi kanalda oynuyor
TV8'in Sevilen Proğramı MasterChef son bölümde kim elendi? MasterChef All Star'da 24 Eylül Pazar kim gitti?