Sadakatsiz dizisinden kötü haber geldi! Yapım şirketi flaş kararı duyurdu...

Sadakatsiz dizisi için işler yolunda gitmiyor. Dolayısıyla kötü haberler peş peşe geliyor. Yapım şirketini aldığı kararlar diziyi derinden etkiledi. Alınan kararlar ve daha fazlası haberimizde.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz son günlerde yeniden kötü haberler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Başladığı ilk dönem reyting rekorları kıran ve yüksek izlenmelere sahip olan Sadakatsiz dizisi için yolun sonu artık çok daha net görünüyor. Kanal D kanalının aldığı karar ile artık final yolu göründü. Sadakatsiz bir süredir toparlanma sinyalleri veriyordu. Ancak tüm bu çabaya rağmen kanal için tam olarak istenileni veremedi. Bu yüzden dizi kendi topuğuna sıktı. Kanal D kanalının Sadakatsiz dizisi için aldığı karar ve detaylar haberimizde.. 

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk gibi başarılı isimlerin yer aldığı Sadakatsiz kaldığı yerden devam ediyor. Dizinin geldiğimiz noktada 26 bölümü yayınlandı. Ancak bu bölümün ardından 27. Bölüm ekranlara gelmedi. Bu sebepten dolayı izleyenlerin aklına final mi yapacak yoksa ekranlardan kaldırıldı mı sorusu geldi. Sosyal medya üzerinden de tartışılan bu konu hakkında birçok fikir öne sürüldü. 

Sadakatsiz dizisinde koronavirüse yakalanan isimler geçtiğimiz süreçte açıklanmıştı. Dizinin bu sebepten dolayı çekimlerine ara verildi. Ara verilmesi ile beraber yeni bölümü bir süre görücüyüe çıkmadı. Yeni bölüm stoğu da olmamasından dolayı geçtiğimiz hafta eski bölümü ekranlara geldi.  

Sadakatsiz dizisini bitirecek en önemli somut etkenlerden biri belli oldu. Bu etken Masumiyet dizisinin ön plana çıkması oldu. Sadakatsiz dizisini sollayan Masumiyet, zirve yarışında ön planda olmayı sürdürüyor. Her iki dizide Çarşamba günleri ekrana geliyor. Bu yüzden rekabet içerisinde yer alan iki dizi arasında kazanan Masumiyet gibi görünüyor. 

Sadakatsiz dizisi alt sıralarda kalarak zirve yarışında geri planda kalıyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi-Film Haberleri

Netflix'in popüler dizisi Sexyfy Konusu Nedir? 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?
Gönül Dağı Dizisinde Büyük Sürpriz: Eski Oyuncu Geri Dönüyor!
Fox TV'de yayınlanan Bambaşka Biri dizisinin konusu ne, Oyuncuları kimler? Hangi kanalda oynuyor
TV8'in Sevilen Proğramı MasterChef son bölümde kim elendi? MasterChef All Star'da 24 Eylül Pazar kim gitti?