Star TV ekranlarının sevilen Güvercin dizisi 16. bölümü ile ekranlara veda etme kararı aldı! Güvercin izleyenleri dizinin veda etmesine çok üzüldü!

Star TV ekranlarında yayınlanan Güvercin dizisi final yapma kararı aldı. Güvercin dizisi 16. bölümü ile izleyicisine veda etme kararı aldı!

Çok güçlü yapımların imzası olsa bile ekranlarda tutunamayan çoğu dizi yayın hayatını noktalandırdı. Birçok dizi beklenilen ilgiyi görmemesi sonucunda izleyicisi ile vedalaşma kararı aldı. Güvercin dizisi setinden şok haber geldi. 15 bölümdür ekranlarda olan Güvercin yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Star TV ekranlarının beğenilen dizisi Güvercin, reytinglerde istediğini alamadı. İzleyici kitlesi olarak çok iyi sonuçlar alan Güvercin dizisi beklenilen reyting skorlarının çok altını gördü. Yapım ve kanal yaptıkları görüşme sonrasında dizisinin sözleşmesinin devam etmemesi kararını aldılar.

Güvercin dizisinden kötü haber geldi!

Ekranların sevilen dizisi Güvercin kötü haberi izleyicilerine verdi. 15 bölümdür ekranlarda olan ve herkesi kendine hayran bırakan Güvercin dizisi 16. bölümü ile ekranlara veda edeceğini duyurdu. Star TV ekranlarının beğenilen dizisi Güvercin, izleyicisine veda etmeye hazırlanıyor. Dizinin veda etme kararı tüm izleyicilerini çok üzdü. Sevilen dizinin ekranlara veda etme kararı sonrasında tüm izleyicileri sosyal medya hesaplarından sorular sormaya başladılar.

Güvercin dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Yer aldıkları her bir projede başarılara imza atmış birçok isim Güvercin dizisi için bir araya geldiler. Birbirinden yetenekli isim Güvercin dizisi için ekranlara geldiler.

  • Mehmet Ali Nuroğlu
  • Almila Ada
  • Menderes Samancılar
  • Nursel Köse
  • Devrim Saltoğlu
  • Osman Albayrak
  • Genco Özak
  • Toprak Sağlam
  • Gülen Karaman
  • Dilan Telkök
  • Gözde Fidan

Güvercin dizisinin konusu nedir?

Zülüf, ölüme terk edilmiş bir kızdır. Kör bir kuyuda ölmeyi bekler. Zülüf her şeyden umudunu kesmişken bir genç tarafından kurtarılır. Zülüf, onu kurtaran gence büyük bir minnet duyar ancak onun kim olduğunu öğrenince şaşkına döner. Zülüf ve Kenan’ın hikayesi herkesi şaşkına çevirir. Kenan ve Zülüf’ün aşkı anlatılmaktadır. Her Pazar akşamı ekranlara gelen Güvercin dizisi ekranlara veda edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi-Film Haberleri

Netflix'in popüler dizisi Sexyfy Konusu Nedir? 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?
Gönül Dağı Dizisinde Büyük Sürpriz: Eski Oyuncu Geri Dönüyor!
Fox TV'de yayınlanan Bambaşka Biri dizisinin konusu ne, Oyuncuları kimler? Hangi kanalda oynuyor
TV8'in Sevilen Proğramı MasterChef son bölümde kim elendi? MasterChef All Star'da 24 Eylül Pazar kim gitti?