Yasak Elma dizisi oyuncusu Show TV'de yayınlanacak Üç Kuruş dizisinin kadın başrol oyuncusu oldu!

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinin başarılı oyuncusu Nesrin Cavadzade Show TV'de yeni sezon da başlayacak olan Üç Kuruş dizisinin kadın başrol oyuncusu oldu. Daha önce çalıştığı projeden ayrılmak zorunda kalan ünlü oyuncu eski dizisi ile aynı günde yayınlanacak dizi ile rakip oldular.! Şimdi Yasak Elma dizisi düşünsün...

Yasak Elma” dizisinin ünlü oyuncusu Nesrin Cavadzade, dizinin 4. Sezonun da yaptığı tartışmalar sonucu diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ünlü oyuncu Şahika karakteri ile çok sevilmişti. Medyapım tarafından diziden çıkartıldı. Uzun süredir bir proje de yer almayan Nesrin Cavadzade, dizi sezonun açılması ile birlikte usta oyuncu bir çok diziden yeni teklifler gelmeye başladı.

Başarılı oyuncuya NGM Medya tarafından “Kaderimin Oyunu” dizisi için başrol önerildi. Ayrıca bir çok diziden teklifler yağmaya devam ediyor. İçerde ve Çukur dizileri ile adından çokça söz ettiren Ay Yapım yeni dizisi “Üç Kuruş” dizisi için Nesrin Cavadzade’ye büyük fırsat sundu.

Show TV ekranlarında gelecek olan Üç Kuruş dizisi, Yasak Elma dizisi ile aynı gün yayınlanacak ve rakip olacak. Gazeteci Birsen Altınbaş bu dizinin transfer gelişmesini son dakika olarak duyurmuştu. Nesrin Cavadzade, kariyerinde önemli bir aksiyon dizisi konusunda anlaşmış oldu.

Başarılı oyuncunun, Kaderimin Oyunu dizisi ile çalışması beklenirken, Show TV de ekranlara gelecek olan dizisi tercih etmesi herkesi ters köşe yapmış oldu.

Yasak Elma dizisi, pazartesi akşamları Fox TV’de ekranlara gelirken, Show TV de aynı gün yayında olması ile eski dizisi ile rekabet etmiş olacak.

Show TV’de yeni sezonda ekranlara gelecek olan Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosu şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Anlaşmaya varılan dikkat çeken oyuncular ise şöyle oldu;

Üç Kuruş muhtemel oyuncu kadrosu

  • Uraz Kaygılaroğlu
  • Aytaç Uşun
  • Nursel Köse
  • Civan Canova
  • Aslıhan Malbora
  • Nesrin Cavadzade

Ayrıca başarılı oyuncu Ahmet Rıfat Şungar ve Ekin Koç da erkek başrol karakterleri için bu projeye sıcak baktığı, gelen teklifleri değerlendirdiği konuşuluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi-Film Haberleri

Netflix'in popüler dizisi Sexyfy Konusu Nedir? 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?
Gönül Dağı Dizisinde Büyük Sürpriz: Eski Oyuncu Geri Dönüyor!
Fox TV'de yayınlanan Bambaşka Biri dizisinin konusu ne, Oyuncuları kimler? Hangi kanalda oynuyor
TV8'in Sevilen Proğramı MasterChef son bölümde kim elendi? MasterChef All Star'da 24 Eylül Pazar kim gitti?