Çin’de dehşet.. Kimliği belirsiz kişi 7 kişiyi öldürdü 7 kişi yaralandı

Çin'in Liaoning eyaletinde kimliği belirsiz kişi tarafından gerçekleştirilen bıçaklı saldırıda 7 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi yaralandı.

Çin'in Liaoning eyaletinde kimliği belirsiz kişi tarafından gerçekleştirilen bıçaklı saldırıda 7 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi yaralandı.

Çin'in Liaoning eyaletindeki Kaiyuan şehrinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 7 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı. Yetkililer, saldırının sabah 08.00 saatlerinde bir restoranın yakınlarında yaşandığını aktardı.

Polis tarafından yapılan açıklamada, saldırganın gözaltına alındığı ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

Görgü tanıkları, saldırganın rastgele etrafındaki kişilere saldırdığını ve saldırıda ölen ve yaralananların çoğunun orta yaşlı ve yaşlı kadınlar olduğunu öne sürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Sıcak Havalarda Ödem Şikayetini Hafife Almayın!
İ̇zmir 112’de Kan Donduran İ̇ddialar!
Erken Yaşta Anne Olmak Ve Çoklu Doğum Meme Kanseri Riskini Azaltıyor
Hekim Birliği Yönetimi Eski Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İle Buluştu!
Sgk Binasının Demokrasi Üniversitesi’ne Verilmesine Sert Tepki!