Pakistan’da Kontrol Noktasına Saldırı: 7 Ölü

Pakistan'da kontrol noktasına düzenlenen terör saldırısında 7 asker hayatını kaybetti.

Pakistan'da kontrol noktasına düzenlenen terör saldırısında 7 asker hayatını kaybetti.

Pakistan'ın Belucistan eyaletindeki Harnai semtinde kontrol noktasına düzenlenen terör saldırısında 7 asker hayatını kaybetti. Pakistan ordusuna bağlı Hizmetler Arası Halkla İlişkiler (ISPR) tarafından yapılan açıklamada, saldırının ardından bölgede şiddetli çatışma yaşandığı aktarılırken, güvenlik güçlerinin saldırganları bulmak için bölgeyi kuşatarak arama çalışmaları başlattığı ifade edildi.

ISPR, "Bu saldırıyı düzenleyen düşman unsurların Belucistan'da zor kazanılmış olan barış ve refahı sabote etmesine izin verilmeyecek. Güvenlik güçleri, ne pahasına olursa olsun hain eylemleri engellemeye kararlı" dedi.

Pakistan Başbakanı Imran Khan saldırıyı kınarken, saldırıdan birkaç saat sonra Belucistan Kurtuluş Ordusu saldırıyı üstlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesinde Rapor Skandalı!
Hekimlerden Getat Yönetmeliğine Tepki!
Bağışıklık Sisteminin “bekçi Kapısı”: Tiroid
Devlet Hastaneleri Özelleştirme Kapsamında Satılıyor
Eğitim-i̇ş Bornova Temsilciliği’nden Reşat Nuri Güntekin Ortaokulu Hakkında Açıklama