532 öğrenciye çalışma masası

DÜZCE(İHA) – Düzce’de Vali Cevdet Atay tarafından başlatılan ‘Her Evde Bir Okul’ projesi kapsamında evinde çalışma masası olmayan 532 öğrenciye çalışma masası verildi.

DÜZCE(İHA) – Düzce’de Vali Cevdet Atay tarafından başlatılan ‘Her Evde Bir Okul’ projesi kapsamında evinde çalışma masası olmayan 532 öğrenciye çalışma masası verildi.

Vali Cevdet Atay tarafından başlatılan "Her Evde Bir Okul" Projesi meyvelerini vermeye başladı. Düzce’de Mesleki okullarda yaptırılan masa ve sandalyeler öğrencilere ulaştırılıyor.

Vali Cevdet Atay tarafından uzaktan eğitime destek amaçlı başlatılan "Her Evde Bir Okul" Projesi kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları ve hayırseverlerin katkılarıyla Düzce merkezde 100, il genelinde toplam 532 öğrenciye çalışma masası Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilerin evlerine götürülerek, ailelerine teslim edildi.

Kaynak: İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Jandarmadan örnek davranış
Dünya Şampiyonundan anlamlı hediye
Yol yapım öncesi bordür döşeme tamam
KOBİ’lere sınırsız E-fatura desteği
Hayırsever babası için anaokulu yaptıracak