Erbaa’da Öğrencilerin Ders İçerikleri Muhtarlar Aracılığı İle Ulaştırılıyor

Tokat'ın Erbaa ilçesinde uzaktan eğitimden yeterince faydalanamayan öğrencilere Milli Eğitim Müdürlüğü ders içeriklerini muhtarlar aracılığıyla ulaştırıyor.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde uzaktan eğitimden yeterince faydalanamayan öğrencilere Milli Eğitim Müdürlüğü ders içeriklerini muhtarlar aracılığıyla ulaştırıyor.

Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü uzaktan eğitim sürecinde canlı derslerden yeterince yararlanamayan öğrenciler için uzaktan eğitim merkezi kurdu. Merkezde öğretmenler tarafından hazırlanan ders içerikleri her hafta muhtarlar aracılığıyla öğrencilere ulaştırılmaya başlandı.

Uzaktan eğitim merkezinde incelemelerde bulunan Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan; "Öğretmenlerimiz, uzaktan eğitim sürecinde her türlü iletişim kanalını kullanarak öğrencilerine birebir ulaşmaya ve öğrencileri ile kurdukları bağı asla koparmamaya gayret etmektedirler. En uzak köylerimizde ikamet eden öğrencilerimizden, ilçe merkezinde bulunan öğrencilerimize kadar tüm öğrencilerimizin ellerinden tutma gayreti içerisindeyiz. Onlara ders notlarını ulaştırarak uzakta olsa, yüz yüze de olsa her daim yanlarında olduğumuzu hissettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ödevlerin hazırlanmasından, teslimine kadar tüm süreçte emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

Açıköğretim Fakültesi Final Sınavları İ̇çin Geri Sayım Başladı!
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den Ösym Çıkışı!
Ortaokullarda yeni dönem! Milli Eğitim Bakanı duyurdu
CHP'li Halıcı'dan mülakat tepkisi!
Öğrenci Borçlarına Rahatlama Geliyor: 2 Milyar Dolarlık Borç Siliniyor!