MEBBİS giriş paneli! MEB duyurdu Öğretmenler dikkat! 27 meslek gelişim proğramı...

MEBBİS giriş ekranı! Öğretmenler için mesleki gelişim programı başvurusu nasıl yapılır? MEB duyurdu. Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü öğretmenler için mesleki gelişi programı başlattı. Programa katılmak isteyen öğretmenler için başvuru süreci başladı. Peki, Öğretmenler için mesleki gelişim programı başvurusu nasıl yapılır? İşte MEBBİS öğretmen girişi!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu. MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada öğretmenler için Özel Eğitim Mesleki Gelişim Proğramlarının başvurularının başladığı belirtildi. Peki, Öğretmenler için mesleki gelişim programı başvurusu nasıl yapılır? İşte MEBBİS öğretmen girişi!

MEBBİS Giriş Ekranı

MEB duyurdu. Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü öğretmenler için mesleki gelişi programı başlattı. Programa katılmak isteyen öğretmenler için başvuru süreci başladı. Peki, Öğretmenler için mesleki gelişim programı başvurusu nasıl yapılır? İşte MEBBİS öğretmen girişi! 

Özel gereksinimli çocuklara eğitim veren öğretmenler için tüm engel gruplarına yönelik 27 mesleki gelişim programı ve kitabının 7'incisi erişime açıldı. 

Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) internet sitesinde yer alan duyuruda,  öğretmenlerin "mebbis.meb.gov.tr" adresinden kişisel şifreleriyle giriş yaparak  ilgili alanda istedikleri eğitimlere başvuru yapabileceği belirtildi.

MEBBİS ÖĞRETMEN GİRİŞİ İÇİN TIKLAYIN 

MESLEKİ GELİŞİM KİTAPLIĞI İÇİN TIKLAYIN 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

AÖF kayıt yenileme ve ders seçimi tarihi
Milli Eğitim Bakanlığı, Ortak Yazılı Sınavlarda Değişikler Yaptığını Duyurdu! İşte Ayrıntıalr...
Gençlere 5 Bin 500 TL Destek
2023 Bursluluk Sınavı Sonuçları: Sınav Sonuçları Nereden Öğrenilecek? Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
Bursluluk Sınav Sonuçları 2023 İOKBS Bursluluk Sonuçları Ne Zaman Açıklanıyor?