Elazığ’da şok uygulamalarla yakalanan 20 şüpheli tutuklandı

Elazığ’da polisin yaptığı şok uygulamalarla aranan 85 şahıs yakalandı, 20’si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Elazığ’da polisin yaptığı şok uygulamalarla aranan 85 şahıs yakalandı, 20’si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, önleyici tedbirler doğrultusunda asayiş ve yunus ekipleriyle şok uygulamalar gerçekleştirdi. Bir hafta içinde yapılan şok uygulamalarda 61’i aranan ve 24’ü de meydana gelen olayların şüphelisi olmak üzere toplam 85 şahıs yakalandı. Şüphelilerden 20’si sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Şüphelilerden ise 7 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 45 adet mermi ele geçirildi. Ayrıca ekiplerin yaptığı çalışmalarda da kayıp olarak aranan 8 şahısta bulundu.

Öteyandan uygulamalar kapsamında fuhuş yapıldığı tespitiyle daha önce işlem yapılıp haklarında kapatılma onayı verilen 6 işyeri ile 10 ikametin mühürlendiği , 4 şahıs hakkında da yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Kaynak: İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Elazığ TSO Başkanı Arslan:"Tüm ticaret erbabını rahatlatan ve istihdamı koruyacak haberleri bekliyoruz"
Kardeşi vurmuştu, 87 gün sonra hayatını kaybetti
Elazığ’ın Palu ilçesinde çevre temizliği
Elazığ’da kış lastiği denetimleri başladı
Elazığ’da çeşitli suçlardan aranıp yakalanan 30 şüpheli tutuklandı