Erzincan’ın Çağlayan Beldesinde ceviz ağacına yuva kuran 4 kişilik sincap ailesi bu kış aç kalmayacak

Erzincan’ın Çağlayan Beldesinde ceviz ağacına yuva kuran 4 kişilik sincap ailesi bu kış aç kalmayacak.

Erzincan’ın Çağlayan Beldesinde ceviz ağacına yuva kuran 4 kişilik sincap ailesi bu kış aç kalmayacak.

Çağlayan’da ceviz ağacına yuva yapan sincap ailesi görüntülendi. 4 kişilik sincap ailesi bir yandan cevizle karınlarını doyururken biryandan da yuvalarına ve çevrede bulunan alanlara stok yapmayı ihmal etmiyor.

Bu sene gurbetçi bir ailenin bahçesinde bulunan ceviz ağacına yuva yapan sincaplar aç kalmayacak. Gurbetçi aile sincaplar için ağaçta bulunan cevizleri silkelemedi. Öylece ağaçta duran cevizler kış boyu sincaplara yiyecek olarak bırakıldı.

Zamanlarının çoğunu ağaç üzerinde oyun oynayarak geçiren sincaplar erken saatlerde ilk yuvadan çıktıklarında biraz güneşlendikten sonra sabah kahvaltısı için en iyi cevizler hangisi tek tek koklayarak onları yemeyi tercih ediyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Cumartesi pazarı Cuma günü kuruldu
Baro Başkanı Aktürk: “Kadının her şeyden önce özgür birey olduğunun kabul edilmemesi insan haklarının ihlalinin önlenmesinin önündeki en önemli engeldir”
Damızlık Düve Merkezinin ilk düveleri İsviçre’den geldi
Erzincan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Selçuk Aydın asaleten atandı
Kaymakam Çelik, yol emniyet kontrol noktası denetimi yaptı