Antalya’da 3 Ev Sular Altında Kaldı, Mahsur Kalanları İtfaiye Kurtardı

Antalya'nın Aksu ilçesinde dün gece etkili olan sağanak yağış nedeniyle 3 müstakil ev sular altında kaldı.

Antalya'nın Aksu ilçesinde dün gece etkili olan sağanak yağış nedeniyle 3 müstakil ev sular altında kaldı. Mahsur kalan yaklaşık 15 kişi, itfaiye ekibi tarafından botlara konularak çıkarıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından turuncu alarmın verildiği turizm kenti Antalya'da, 2 gün önce başlayan sağanak yağış, dün olduğu gibi bugün de etkisini sürdürdü. Kuvvetli yağış sebebiyle tarım alanları ve meyve bahçelerinde su baskınları meydana gelirken, aynı zamanda evleri de su bastı. Aksu ilçesi Karaçalı Mahallesi'nde dün gece bastıran kuvvetli yağış sonrası 3 ev sular altında kaldı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yaklaşık 20 kişi, itfaiye ekibi tarafından botlara alınarak çıkarıldı. Evler ve eşyalar kullanılamaz hale gelirken, mağdur olan vatandaşlar ise akrabalarının yanına yerleşti.

Vatandaşlar, yağmurun çekilmesine rağmen evine ulaşamıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Sıcak Havalarda Ödem Şikayetini Hafife Almayın!
İ̇zmir 112’de Kan Donduran İ̇ddialar!
Erken Yaşta Anne Olmak Ve Çoklu Doğum Meme Kanseri Riskini Azaltıyor
Hekim Birliği Yönetimi Eski Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İle Buluştu!
Sgk Binasının Demokrasi Üniversitesi’ne Verilmesine Sert Tepki!