Balkonları Çöken Binayla İlgili Kaymakamlıktan Açıklama Yapıldı

Avcılar'da balkonları çöken bina ile ilgili Avcılar Kaymakamlığı yazılı bir açıklama yaptı.

Avcılar'da balkonları çöken bina ile ilgili Avcılar Kaymakamlığı yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, kentsel dönüşüm nedeniyle boşaltılan binada, balkon demirlerinin sökülmesi sırasında çökme meydana gelmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Avcılar Kaymakamlığı, balkonları çöken bina ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Bugün saat 14.30 sıralarında İlçemiz Merkez Mahallesi Demir Sokakta bulunan ve kentsel dönüşüm nedeniyle boşaltılan binada, balkon demirlerinin sökülmesi sırasında çökme meydana gelmiştir. Olayda yaralanan 2 inşaat işçisi, 112 Acil Sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere sevk edilmiştir. Yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Konuya ilişkin soruşturma başlatılmıştır" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesinde Rapor Skandalı!
Hekimlerden Getat Yönetmeliğine Tepki!
Bağışıklık Sisteminin “bekçi Kapısı”: Tiroid
Devlet Hastaneleri Özelleştirme Kapsamında Satılıyor
Eğitim-i̇ş Bornova Temsilciliği’nden Reşat Nuri Güntekin Ortaokulu Hakkında Açıklama