Bolu’da otogar ve şehir içinde kış lastiği uygulaması

Bolu’da kış lastiği zorunluluğu nedeniyle trafik ekipleri tarafından Şehirlerarası Otobüs Terminali ve şehir içinde uygulama yapıldı.

Bolu’da kış lastiği zorunluluğu nedeniyle trafik ekipleri tarafından Şehirlerarası Otobüs Terminali ve şehir içinde uygulama yapıldı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, 1 Aralık- 1 Nisan tarihlerinde zorunlu olan kış lastiği uygulamasının başlamasıyla Şehirlerarası Otobüs Terminalin ve kent merkezinde denetim yaptı. Çeşitli noktalara kurulan uygulama noktalarında durdurulan araçların lastikleri ekipler tarafından lastik derinlik ölçme kumpasıyla ölçüldü. Yapılan ölçümlerde lastik derinliği 1,6 milimetrenin altında kalan araç sürücülerine 776 lira idari para cezası kesildi.

Ekipler, zorunlu kış lastiği uygulamasının başlamasıyla denetimlerin artırıldığını belirterek, kış lastiğini taktırmayan sürücülerin lastiklerini bir an önce taktırmalarını istedi.

Kaynak: İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı