Haydi Ekipleri, Yeni Yıla Sokak Hayvanlarıyla Girdi

Uşak'ta Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) polis ekipleri yıl başına sokak hayvanlarını besleyerek ve üstlerine battaniye örterek girdi.

Uşak'ta Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) polis ekipleri yıl başına sokak hayvanlarını besleyerek ve üstlerine battaniye örterek girdi.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) polisleri, yıl başı dolayısıyla kısıtlamalarda sokak hayvanlarını unutmadı. HAYDİ ekipleri, yeni yılın ilk saatlerinde kentin bir çok noktasında bulunan hayvan mama ve su kaplarına mama ve su doldurdu. Ayrıca ekipler, sokakta bulunan hayvanların üstlerini battaniyeyle örterken, elleriyle besledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Danıştay Ttb Ve Tmmob’nin İ̇tirazını Yerinde Buldu
Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesinde Rapor Skandalı!
Hekimlerden Getat Yönetmeliğine Tepki!
Bağışıklık Sisteminin “bekçi Kapısı”: Tiroid
Devlet Hastaneleri Özelleştirme Kapsamında Satılıyor