İzmir’e mevsimin ilk karı düştü

İzmir’in en yüksek yeri olan Bozdağ’ın zirvesine mevsimin ilk karı düştü. Dağ zirvesi beyaza büründü.Yağışlı ve soğuk havanın etkili olduğu İzmir’in Ödemiş ilçesindeki Bozdağ’ın yüksek kesimlerine kar yağdı. 2159 metre yüksekliğiyle İzmir’in en büyük, Ege Bölgesi’nin ise 3. yüksek zirvesi olan Bozdağ beyaza bürünürken, ilçede yaşayanlar için doyumsuz bir manzara ortaya çıktı. Poyrazın etkisiyle hava sıcaklığı düşerken, sıcakların önümüzdeki günlerde artması bekleniyor.

İzmir’in en yüksek yeri olan Bozdağ’ın zirvesine mevsimin ilk karı düştü. Dağ zirvesi beyaza büründü.

Yağışlı ve soğuk havanın etkili olduğu İzmir’in Ödemiş ilçesindeki Bozdağ’ın yüksek kesimlerine kar yağdı. 2159 metre yüksekliğiyle İzmir’in en büyük, Ege Bölgesi’nin ise 3. yüksek zirvesi olan Bozdağ beyaza bürünürken, ilçede yaşayanlar için doyumsuz bir manzara ortaya çıktı. Poyrazın etkisiyle hava sıcaklığı düşerken, sıcakların önümüzdeki günlerde artması bekleniyor.

Kaynak: İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Hekimlerden Getat Yönetmeliğine Tepki!
Bağışıklık Sisteminin “bekçi Kapısı”: Tiroid
Devlet Hastaneleri Özelleştirme Kapsamında Satılıyor
Eğitim-i̇ş Bornova Temsilciliği’nden Reşat Nuri Güntekin Ortaokulu Hakkında Açıklama
Sağlıkçılar Banka Önünden Seslendi: “promosyon Hakkımızı İ̇stiyoruz”