Mevlüt Çavuşoğlu, Dağlık Karabağ’daki son gelişmeler ile ilgili Bakü’ye geldi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dağlık Karabağ’daki son gelişmeler ile ilgili resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye geldi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dağlık Karabağ’daki son gelişmeler ile ilgili resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye geldi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dağlık Karabağ’da devam eden çatışmalar kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye geldi. Bakan Çavuşoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Can Azerbaycan’a güçlü desteğimizi yenilemek, Yukarı Karabağ’la ilgili son gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere bir kez daha Bakü’de, kardeşlerimizin yanındayız" ifadelerini kullandı.

Çavuşoğlu’nun temasları kapsamında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Öğretmen Atamaları Nasıl Olacak?
Pandemide Sinemadan Kaçan İ̇zleyici Geri Gelmedi
Kıyamet Havada Mı Kopacak?
Milli Eğitim Müdürlükleri Yönetmeliği Yayımlandı
İ̇okbs Tamamlandı