Polisin sigara konusunda uyardığı genç: “Gideyim eve orada içeyim ondan sonra geleyim’

Tekirdağ’ın Süleymanapaşa ilçesinde korona virüs denetimlerinde polisin ‘Burada sigara içmek yasak’ diye uyardığı genç, ‘Gideyim eve orada içeyim ondan sonra geri geleyim’ diye cevap verdi.

Tekirdağ’ın Süleymanapaşa ilçesinde korona virüs denetimlerinde polisin ‘Burada sigara içmek yasak’ diye uyardığı genç, ‘Gideyim eve orada içeyim ondan sonra geri geleyim’ diye cevap verdi.

Ülke genelinde korona virüs vaka sayılarının hızla artışına karşın sıkı denetimler yapılıyor. Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçede kurulan Perşembe Pazarında denetim gerçekleştirdi. Ekipler sosyal mesafe, maske, sigara içmek konusunda pazarcılar ve alışverişe gelen vatandaşlara çeşitli uyarıda bulundu.

Denetimler sırasında polis ekiplerince sigara konusunda uyarılan bir gence, burada sigara içmek yasak denilerek, arka taraflarda yasak olmayan yerde sigara içilebileceği söylendi. Polisin uyarılarına karşılık genç, "Gideyim eve orada içeyim ondan sonra geri geleyim” diye cevap verdi.

Kaynak: İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Türkiye’ye Göç Edenlerin Sayısı 300 Bini Geçti
Kpss: Kamu Personel Seçme Sınavı Süreci Başladı
Okul Öncesi Çocuklarına Yönelik Yaz Eğitimi Başladı
Arı Polenin Faydaları Nelerdir?
Yks Son Dakika Yks’ya Şortla Gelen Kız