Ünlü sanatçı Yusuf Güney, Hatay’ın Orman Yangınından Zarar Gören Vatandaşları Ziyaret Edip Moral Verdi.

Ünlü sanatçı Yusuf Güney, Hatay’ın Belen ilçesinde yangından zarar gören vatandaşları ziyaret edip moral verdi.

Ünlü sanatçı Yusuf Güney, Hatay’ın Belen ilçesinde yangından zarar gören vatandaşları ziyaret edip moral verdi.

Evleri yanan vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunan Yusuf Güney, "Buradaki insanlarımıza devletimiz elinden geleni yapıyor ama biz de hiçbir şey yapamasak moral oluruz diye gelip görmek istedim" dedi.

Terör örgütünün medeniyetler şehri Hatay’da kaos yaşatmak istediğini belirten Güney, şunları kaydetti:

"Bu oyuna gelmeyeceğiz. Bizler de kitlelere hitap eden insanlar olarak üzerimize düşeni yapacağız. Ama gördüğüm kadarıyla Hatay’da çıkan bu yangınlarda bir kumpas var. İnsan diyemeyeceğim bir insan eli müdahalesi var, bariz belli. Rant için bu iş üzerinde konuşanlar hiç boşa konuşmasınlar."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Sözleşmeli Öğretmen Ataması (beden Eğitimi)
Yks 2025 Tercih Dönemi 13 Ağustos’ta Sona Erecek
YKS 2025 Tercihleri Nasıl Olmalı?
Rusya’da Deprem
Anaokulu Katkı Payı Zorunlu Mu ?