Yüksekova Sessizliğe Büründü

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde de akşam saat 21.00 itibarı ile sokağa çıkma kısıtlaması başladı.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde de akşam saat 21.00 itibarı ile sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Başlayan kısıtlamanın ardından ilçe sessizliğe büründü.

Türkiye'de korona virüse yönelik alınan yeni tedbirler kapsamında kısıtlama başlatıldı. Kısıtlamanın başlamasıyla evlerine çekilen vatandaşlar ve araçların çalışmaması adete şehri sessizliğe bürüdü. Sokağa çıkma kısıtlaması 15 Aralık Salı günü saat 05.00'e kadar devam edecek. Sokağa çıkma kısıtlamasıyla vatandaşlar evlerine çekilirken, güvenlik güçleri ise yollarda denetimlerini sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Gençlerin Uyuşturucu Suç Şebekelerine Dahil Edilmesi Nasıl Önlenebilir?
Kiraz Devlet Hastanesindeki İ̇ddialara Çifte Soruşturma!
Kiraz Devlet Hastanesi Müdürü Doktoru Dövdürmek İ̇çin Plan Yaptı İ̇ddiası !
Acı Gerçeğimiz; Polis İntiharları!
İ̇zmir Sağlık Platformu’ndan Deü Yönetimine “i̇zge Günal İ̇le İ̇lgili Mahkeme Kararlarını Uygulayın”