Azerbaycanlı Şaman Kahin'den Korkutan Yeni Kehanet

Azerbaycanlı Şaman Kahin'in 2021 yılı için söyledikleri ise duyanları karamsarlığa sürükledi. Kahin, Dünya Savaşı'nın kıvılcımlarının çıkacağını, dünya üç kez sallanacak. İlk sallantı yılbaşında olacağını söyledi.

2020 yılı bütün dünya için zor bir yıl oldu. Koronavirüsün beraberinde ekonomik problemler ve doğal afetler baş gösterdi. 2020'de yaşanacak felaketleri daha önce dile getiren isim Azerbaycanlı Şaman Kahin olmuştu. Dünya henüz 2020'de yaşanan felaketleri tolere edememişken kahinin 2021 yılı için söyledikleri herkesi korkuttu. 

Mynet'te yer alan habere göre, Azerbaycanlı Şaman Kahin'in de covid-19 öngörüsü olduğu ifade ediliyor. Azerbaycanlı Şaman Kahin hem dünya hem de Türkiye için kehanetlerde bulundu. Azerbaycanlı Şaman Kahin'e göre dünya üç kez sallanacak. İlk sallantı yılbaşında olacak. Joe Biden ise Türkiye'nin kuyusunu kazacak. Yeditepeli güzel şehir üstünde kara bulutlar olduğunu, deniz kabardığını ve kendinden alınanı geri alacağını söylemiş.

HALK İLE DEVLET KARŞI KARŞIYA GELECEK

Kahin, çiçekler açana kadar herkezin evlerde olacağını fakat müsibetin bu yıl de bitmeyeceğini söyledi. Koronavirüs salgınının süreceği gibi yeni salgınların da yakınlarda olduğunu belirtti. Kahin, halk ile devletin sokakta karşı karşıya geleceğini belirtti. Toplu hayvan ölümlerinin görüleceğini, ABD'de 11 Eylül'de yaşanan olaya benzer bir olay yaşanacağını ve Dünya Savaşı'nın kıvılcımlarının atılacağını söyledi. Ancak kahine göre Dünya Savaşı için henüz erken.

Yorum Yap
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri

Turizm işletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve mutfak sanatları programı öğrencilerinin isyanı!!!
İsveç'in NATO üyeliği, TBMM'den geçti! Batı ülkeleri bu karardan memnun...
Belediye Başkan Adayı ve Muhtar Adaylarına 2024 Seçim Kampanyası
Bilecik'te Aday Adayı Çetin Kaya ismi öne çıkıyor! Çetin Kaya Başvurusunu Yaptı!
Bakan Işıkhan'dan kritik Asgari ücret açıklaması! Asgari ücret ne kadar olacak?